Reklama

Reklama

Když je zavražděn detektiv, který s falešnou identitou právě utajeně vyšetřoval složitý případ, jeho otec a partner se spojí, aby detektivovu smrt pomstili. Stopy vedou až do Moskvy, do hlavního stanu organizace, která ilegálně obchoduje s nukleárními zbraněmi. Když naši hrdinové pochopí, co vypátrali, uvědomí si také, že přestává jít o akt pouhé osobní msty. Boj, který je čeká, bude mnohem těžší a závažnější. (AMC Czech)

(více)

Recenze (8)

majxik 

všechny recenze uživatele

Místy i pěkná podívana, ale bohužel na každé té povedenější scéně je i 10 ale které dokáži člověka úžasně rozptýlit od koukání. Ve výsledku je to občas až komické jak jeden z hlavních hrdínů zvladně zabit kohokoliv od boku a záporáci se ani netrefí s zamířením.... ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Detektivní příběh s akčními prvky odehrávající se v Rusku, kde je hlavní postavou bývalý americký detektiv je vcelku zajímavá výzva. Západní metody narážejí na ty východní, a tak o zajímavé situace nemůže být nouze. Po zhlédnutí tohoto snímku jsem byl přesvědčen, že naopak může. Byť tu náznaky jsou, nebylo vše náležitě využito. Scénář je hodně slabý a zcela bez nápadů. Akční scény vypadají velice levně a všudypřítomná televíznost zpracování budí dojem, že zase o tak vážný a zajímavý film vůbec nejde. Škoda. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama