Reklama

Reklama

Probuzená smrt

  • Velká Británie Wake of Death (více)
Trailer

Obsahy(1)

Sun Quan, hlava čínské mafie, neměl nikdy při pátrání po ztracené dceři narazit na gangstera na odpočinku Bena Archera (Jean-Claude Van Damme). A když už na něj narazil, neměl mu zabíjet manželku. Rozpoutal tím vražednou smršť, která neutichne, dokud se jeho hlava (nejlépe oddělená od těla) neocitne v Benových rukou. Co ale zmůže jeden k smrti naštvaný chlap proti armádě všehoschopných čínských zabijáků? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

kingik 

všechny recenze uživatele

Cynthie pracuje jako sociální pracovnice a má na starost ilegální čínské přistěhovalce. Na jedné ze zadržených lodí najde mladou Kim. Protože se zdá, že nikoho nemá, rozhodne se o ni postarat. Přivede ji domů a přesvědčí soudce, že kdyby byla deportována, hrozilo by jí nebezpečí. Záhy však vyjde najevo, že vzít ji k sobě byl osudový omyl. Její otec je totiž vysoce postavený gangster obávaných triád. Bijec Jean Claude Van Damme nehodlal svoji kariéru s prošlou záruční lhůtou v novém mileniu zabalit a zkusil to přes jakýsi pokus o charakterní herectví. Na svém kontě měl jen zanedbatelné minimum takových rolí a přetransformovat se do role gangstera mstícího se za smrt své blízké mu nemohlo v konečném výsledku vynést kýžené vavříny u diváků. Málo akční a nedomrlý pokus o drsnější gangsterku naopak prohloubil jeho propad. Jeho častá spolupráce s neznámými režiséry ho stála dobré postavení na akčním poli a definitivně ho uvrhla do slabé "béčkové" produkce, do které spadá i tenhle nevýrazný film. Mé hodnocení: 40% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tak uplne spatna akcnarna to neni JCVD ma sem tam i slusnej souboj ale problem je ze uz mi ty jeho filmy let poslednich prijdou na jedno brdo nic prevratnyho a originalniho uz se proste nekona jasne ze treba filmy s jinymy akcnimy herci jsou taky plny ruznych klise ale kdyz ani ten hlavni predstavitel neni muj top oblibenec a to Van Damme proste neni pak to v mych ocich na nic vic nez slabej prumer stacit nemuze ()

Reklama

Jimmi 

všechny recenze uživatele

typicky van damme vystrielaju mu rodinu a on nasledne vystriela vsetkych "zlich"...ale v porovnani s jeho filmom teror vo vlaku je toto nieco uzasne.....a scena s vrtackou....no pekne(aspon van damee s kunpanmi nie su vykresleni ako "hodni"(ked niekoho rozvrtaju vrtackou nemozu byt az taky "hodni" ze)) ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Dlho som žiadny nový film so Jeanom nevidel a vôbec som k nemu nepristupoval s apriori negatívnym očakávaním, čo sa vyplatilo. PREBUDENÁ SMRŤ je skvelý priamočiary tradičný akčný film o pomste, ktorý si nechá čas na atmosféru a city ( a to ja na akcií vždy mimoriadne ocením ) a v ktorom je akcia parádne načasovaná, nie je trápna, nudná ani jednotvárna, ale zato je zručne natočená. Aj vďaka šarmantným marseillským gangstrom a zaujímavému prostrediu je preto veľká škoda toho triviálneho finále, ako vystrihnutého zo začiatku 90. rokov, ktorý film ako celok poriadne sťahuje. Nechápem, ako k nemu prišli... ()

Beky 

všechny recenze uživatele

…Van Damme!!!!...co k němu napsat, nebo k tomu filmu!!!!!....asi si udržel po celou dobu nějakou tu atmosféru ( mě to nestačilo ) a režijní styl ( neustálé spomalování obrazu )!!!!....bohužel ani v jednom případě se nejdná o plus…..film je opravdu příšerná nuda!!!! ( já si ho dal na díly, vždycky po dvaceti minutách )….víc se nedá snad napsat!!!!....ale, mám-li být objektivní, Van Damme natočil horší filmy a tak za to, že nemohu si vzpomenout na nějaké výrazné nezvládnutí tohoto béčka, má to belgická guma za dvě hvezdy!!! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (4)

  • Původně režíroval film Ringo Lam, ale po pár týdnech natáčení v Kanadě od projektu ustoupil. (Cheeker)
  • Honorář J.C.Van Damma činil 3 miliony dolarů. (M.B)
  • Ben (Jean-Claude Van Damme) hraje se svim synem Nicholasem hru „Tekken Tag Tournament“. (SeBig)

Reklama

Reklama