Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kyle LeBlanc přijal nabídku práce v Rusku, kam se odstěhoval i se svou ženou Grey. Oba už se těší na návrat domů. Jenže záhy kdosi zabije Grey. Kyle doma vraha ještě zastihne, začne ho pronásledovat a pomůže policii ho dopadnout. Soud však shledá vraha nevinným pro nedostatek důkazů a taky proto, že policie pochybila. Vrah se po rozsudku Kyleovi vysmívá, což Kyle neunese a zabije ho. Dostává se tak do ruského vězení, kde vládne korupce... Kyle se hned první den popere s jiným vězněm, který je šéfem jednoho z vězeňských gangů. Kyle je na několik dní zavřen na samotku, která každého vězně dohání k šílenství. Když ho konečně odvedou ze samotky, dají ho na celu k vězni 451, který s nikým nemluví a k němuž dávají ty vězně, kterých se chtějí zbavit. Kyle se na dvorku seznámí s mladým Američanem Billym, který se dostal do vězení nevinně, a jelikož je mladý, tak ho dozorci dávají k vězňům, kteří si zaplatí a chtějí se sexuálně uspokojit. Billy se však odmítá podrobovat, a tak ho vždy zbijí. Na dvorku se k nim přidá ještě vězeň na vozíku Malakai, který jim vysvětluje pravidla vězení včetně bojů, které organizuje velitel věznice, generál Hrusckov. Kyle se dostane na samotku ještě několikrát, ale začne posilovat a začne hrát podle vězeňských pravidel. Zapojí se i do bojů vězně proti vězni. Spoluvězeň 451 ale řekne Kylovi, že prohrál sám se sebou, když bojuje, a Kyle se nad sebou zamyslí... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (291)

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je pro mě naprosto příšerný film. Příběh z vězení je vždy nějakým způsobem divácky atraktivní, ale pokud se v tom vězení ocitne Van Damme s výrazem trpitele národa a Ringo Lam ho z režisérské stoličky nepodpoří, pak není co řešit a film je zralý na ručník už asi po 15 minutách. Akce slaboučká, nezvládnutá, nepřehledná, děj megahrozný, herci meganesympatičtí. Ztráta času. ()

maverick10 

všechny recenze uživatele

Ze by konecne film s napadem a chytrym zpracovanim? Ano je tomu tak, tady konecne nejde jenom o lamani koncetim a prekonani trojiteho kopu se ctyrmi vruty. Film ma spad, ma myslenku a dobre zpracovani. Chtelo by to jenom pusobivejsi scenar a lepsi rezii. Sice to na 4* neni, ale rad je dam. Zatim nejlepsi Van Dammuv film, jak uz tu bylo nekolikrate zmineno. ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Béčkový film s Jeanem-Claudem Van Dammem, obsahuje to spoustu klišé a podobného, Rusáci z obsahu nebudou mít asi radost (zaslouží si to :-) ), ale jinak, jo, v pohodě, nenadávám si, že jsem to viděl, i když pochopitelně dalo by se narazil na milión lepších filmů. Prostě taková oddechová vymývačka. I ty snahy udělat z toho něco dojemnějšího a filosofičtějšího odpouštím. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Solidní béčko, s dobrou atmosférou a po herecké stránce slušným Van Dammem!! Že se nedočkáme ničeho originálního nevadí, protože film baví od začátku až do konce a to se počítá!! Co dodat? Asi nic, myslím, že tímto filmem začal Van Damme stoupat pomalu ale jistě nahoru z filmového bahna!! Jednou větou: I za malý peníz se dá točit, jen musíš vědět co a proč!! ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Prvni pulka slabota delaji z toho az moc vazny drama JCVD se az moc snazi hrat dostava na drzku vzpomina na mrtvou manzelku a dokonce pokeca i s litajici murou! no ve druhy polovine prijdou aspon drsny a krvavy souboje ktery dojem trochu vylepsi konec byl taky docela dobrej ale nevim proste no tech kecu radoby dojeti a dalsich blbosti je tu moc po tyhle strance tvurci filmu ambice nestihaji naplnit ani nahodou souboju ne mohlo ale melo byt vic zkratka prumer vic v tom nevidim ani si to ten film nezaslouzi ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Ve scéně, kdy hlavní hrdina (Jean Claude Van-Damme) odjíždí generálovým autem z věznice, ukazuje ručička tachometru nulovou rychlost. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Bulharsku. (Eldrick)
  • Natáčalo sa od júla do augusta 2002 v Bulharsku. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama