Reklama

Reklama

VOD (1)

Nevlastní otec Brittney Haversové Niles zahyne při havárii soukromého letadla. Brittney ale nezdědí jeho majetek v hodnotě téměř sedmdesáti milionů dolarů, ale pouze roční rentu pětadvacet tisíc. Zbytek připadne jeho společnosti, pokud se o dědictví nepřihlásí Nilesův přímý potomek. A ten se k překvapení všech přihlásí. Je to Maya Kingová, která tvrdí, že je Nilesova nemanželská dcera a ochotně se podrobí testu DNA. Soudní lékař Julian Hayes potvrdí, že je to pravda. Vyšetřovatel pojišťovny Terence Bridge, která má vyplatit pojistku ve výši dvou milionů, objeví několik nesrovnalostí potvrzujících, že havárie Nilesova letadla nebyla nehoda. Zjistí také, že Hayesův test byl podvod a do všeho jsou zapleteny Brittney a Maya, které lékaři slíbily část dědictví, pokud jim pomůže. Nechtějí se s ním však dělit, a tak ho zavraždí. Bridge dívky konfrontuje a nabídne jim mlčení, pokud mu vyplatí polovinou majetku. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (69)

daEmoNickY 

všechny recenze uživatele

Nakonec jsem se nedudil. Nenudil. Prinos Dozvedel jsem se neco o jakemsi stromku. Ale do jeho znova-objeveni jsem to zapomel, takze (+) jsem se neco naucil. (+) Musim se pochvalit, ze sem zjistil prvni rozuzleni. Jsem proste dobrej! Jo. Nahody Pojistovak prisel na ruzne veci prazvlastnimi nahodami, nicmene by na tyto veci (=) prisel tak jako tak (ale nudneji) , ale nejspis nudneji. Zapletka Tento filmek jsem videl nahodou a asi od pulky, takze vim jenom jak to koncilo. (+) Lesbicka scena me malem prinutila sahnout do kalhot .... pro kapesnik. Potreboval jsem utrit mliko, jak jsem vyprsk "Sakra zase soft ...". (-) Nicmene jinak bych to prepnul; koukat se na slechtice, barbie a tahanici o 150 milonu bez spetky humoru http://librivox.org/newcatalog/search.php?author=oscar+wilde ? Dal se to zapletalo a rozpletalo pomerne slusne. Detektivky "moc nemusim", takze me to prekvapilo. Ti co louskaji Sherlocka Holmese tu asi nic nenajdou. (=) Na konci se mi prislo, ze nemeli moc vysvetlovat co se stalo predtim. Prislo mi to jako nejake vygumovaneho anime. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Začnem asi tým, že tam ten žáner erotický nemá čo hladať. Ak budeme pchať tento žáner všade, kde vo filme ukážu dvakrát holé kozy, tak to môžeme považovať za erotický film každý tretí. Film je tipický americký. Vo filme budete márne hladať špatných a tlstých ludí. Ako napísal uživatel misstake vo svojom komentári. Spravili výber neznámich hercov v reklamnej agentúre a okerem pozerania na pomerene slušne vypadajúce herečky už nie je na pozeranie skoro nič. Moc tomu nepridal ani mizerný dabing, kde herci občasne melú hubou naprázdno a inokedy zase hovoria bruchomluvci. Pravdou je, že keby v popise neuviedli žáner erotický, tak by som si to ani nestiahol. Ak si chcete pozreť erotický film, alebo thriller, tak si pozrite niečo iné. Toto je podradný brak zameraný na polodebilných puberťákov. ()

Reklama

misstake 

všechny recenze uživatele

Nebezpečné hry, Velmi nebezpečné známosti a Nezvratný osud. Tři filmy víceméně pro teenagery s víceméně originálním nápadem, které se mezi náctiletým diváctvem staly snad i kultem, tak si producenti natočili pro všechny tři dvojky a trojky a rovnou pro video/dvd trh, je to levnější, vyberou se nějací neznámí "herci" z modelingových agentur a penízky se jen posypou. Z oněch tří zmíněných trilogií sequel Nebezpečných her dopadl nejhůř. Tady se nezkopíroval jen příběh, ale doslova celé scény, jen místo Denise Richards vylézá z bazénu nějaká Susan Ward a ve slavné "trojce" chybí i Denise i Neve Campbell. Viva la kopírák. ()

sedlo03 

všechny recenze uživatele

Povrchní, průhledné, sexy. Kdo čekal něco jiného, je naivní. Potenciál, i když né všechen, byl vyčerpán v jedničce. Druhý díl se snaží pouze navázat a překvapivě se mu to vůbec nevede. Vím, je to video film, ale prostě když si vezmete to špatné z prvního dílu, přimícháte trochu více sexu a zápeatku během posledních 30 min změníte 6 krát, ještě neznamená, že z toho vyleze něco světoborného. Bavil jsem se podprůměrně, zklamání! 45% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Efekty 6/10/// +je na co koukat, nenudí -předvídatelný scénář, průměrné zpracování/// Rozhodující je zda-li jste viděli jedničku či nikoliv. V případě že ne, tak na tohle se klidně podívejte. Bude vám to připadat originální, napínavé a zažijete pár (možná) šokujících zvratů. A když nic jiného tak je relativně na co koukat. V druhém případě vás tento film bohužel ničím nepřekvapí. Sice se snaží, ale v zásadě opakuje podobné postupy, které ste vyděli v jedničce. Nehledě na to, že ve všech oblastech je film průměrný. Nabídne slabou atmosféru, téměř žádné vraždy a když už, tak vraždy nijak vypečené. Uvidíte podobnou zápletku o tom jak zbohatlící mají hodně, ale chtějí ještě víc a tak spolu upečou malé spiknutí. Prostě divák co viděl jedničku, tak by čekal aspoň to že pokračování bude nabitější, bude mít rychlejší tempo a něčím ho film zase překvapí. Nestalo se tak a film brázdí vody průměru. Moje doporučení znáte, teď je to na vás./// Celkem 52%/// ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo ve městech Los Angeles (Kalifornie, USA) a Palm Beach (Florida, USA) od 17. března do 4. dubna 2003. (GASTON73)

Související novinky

Denise a Neve opět spolu

Denise a Neve opět spolu

17.02.2006

Filmová společnost Mandalay nominovala na post režiséra připravovaného snímku BACKSTABBERS vyhasínající hvězdu Johna McNaughtona a hodlá do něj obsadit herečky Denise Richards a Neve Campbell, pro… (více)

Reklama

Reklama