Reklama

Reklama

Boogeyman

  • USA Boogeyman (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V osmi letech mu umřel táta záhadnou smrtí přímo před jeho očima. V té době si myslel, že ho zabila příšera, kterou ho tatínek strašil. Po patnácti letech se vrací nevyřešenou záhadu rozluštit. A čeká ho nejedno překvapení. (BUD-SFIS)

Videa (1)

Trailer

Recenze (118)

juta 

všechny recenze uživatele

Boogeyman měl našlápnuto k velmi napínavému hororu, bohužel je zajimavý jen začátek a konec. Ostatní byla velká nuda a nakonec ten strašák se také moc nepředvedl, efekty slabý, asi zásluhou nižšího rozpočtu. Některé lekačky celkem dobré, spíše jen ty, kde se hlavní postava nedotýká věcí, čímž spouští skřípající zvuky a směsici událostí, které mě přišly zbytečné. Hlavní hrdina vypadal jak přerostlý dítě. Svým výrazem si mě vůbec na svou stranu nezískal, takže jsem mu nemohl fandit. Je to opravdu škoda. ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Nebol to až taký zlý horror,aj keď má od neho odrádzali,pozrel som ho.Dobrý priemer to určite bol,do značnej miery štandard.Koniec filmu síce nie je až taký uspokojivý,aspoň pre niekoho určite.Film je zameraný prevážne na mladé publikum,to je isté.Štýlovo je asi bližšie k európskemu horroru ako k americkému.Žiadne extra strašenie sa síce nekonalo,ale film stojí za to ho pozrieť. ()

Reklama

Aywes 

všechny recenze uživatele

Podivný horor pohybující se mezi tenkou hranicí moderní hlouposti a atmosférického hororu. Snaha navození atmosféry pomocí základních prvků (mlha,starej dům..) vypadá dosti nezkušeně. Alespoň kdyby byla snaha navodit to příjemnějším způsobem. Co takhle třeba strachem? Na to asi novější horory zapomněli. Celý strach má vykukovat z těch lekacích pasáží a to mi přijde dosti neprofesionální. Jakožto milovník starých hororů tohle prostě musím vytknout. Také by se například hodilo vysvětlení a ne že (SPOILER) hl.hrdina (což je mimochodem příšernej herec) chytí figurku, zničí jí a tím pádem bubáka zažene. Soundtrack není nijak zvláštní. Prostě takové to komorní snažení o atmosféru. Zaměřili se asi na ní velmi, avšak moc se to nepovedlo. Možná nechtěli šťourat do nových věcí a tak vytáhli jednoduše osvědčené metody což se podle mě nevydařilo. Když je tento snímek natočen roku 2005 čekalo by se nějaké alespoň velmi dobré vizuální zpracování bubáka. Vypadá spíše jako nějaká potvora z počítačové hry Doom. Nebylo to nejhorší některé scény byli fajn a celkový nápad je skvělý (neviděl jsem původní film takže to beru jako originalitu). Pokud má někdo však rád lekačky dejte si hvězdu nahoru. I tak se vám dostává nic moc horor. Původní film z 1980 může být nářez. Tohle se však moc nevydařilo. ()

-Bomba- 

všechny recenze uživatele

Všechno to začíná výborně, malý kluk leží ve své posteli a straší ho nějaký duch. Když zavolá otce, že se bojí, táta se podívá do skříně a něco ho vcucne a zabije. To vše s dobrou kamerou a hutnou atmosférou. Potom se ale film začne lámat, nesympatický herec v hlavní roli je asi tak stejně nudný jako samotný film. Opravdu mě to zklamalo a o tom konci s jasně počítačovým duchem ani nemluvě... ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Tak na tenhle film jsem se dívala, nic jsem od něj neočekávala a asi jsem udělala dobře. Vlastně teď, sotva jsem se dodívala, ani pořádně nevím, o čem to bylo. O klukovi, co viděl bubáka, to je asi tak vše, co jsem k tomu schopna říct, takže už z toho vyplývá, že mě tento film vůbec nezaujal a nebavil. Nebyl to podle mě ani horor, spíše šedá nuda. Víckrát se na to dívat nebudu... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (3)

  • Natáčelo se na Novém Zélandě v lokalitách Auckland a Waikato. Část příběhu se natáčela také v USA ve státě Georgia. (Terva)
  • V októbri 2016 sa podľa webu PrettyFamous umiestnil film na 17. priečke v rebríčku "Najhoršie horory všetkých čias". (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama