Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětice mladíků z New Yorku neodolá nabídce jedné webové stránky a vydá se na lovecký zájezd do hor. Inzerát na internetu slibuje levné ubytování, příjemnou obsluhu a báječné lovecké zážitky. Hrdinové však nevědí, že lovnou zvěří budou právě oni. Stránky totiž provozuje sekta šílených kanibalů. Steve, jeden z mladíků, naštěstí včas prohlédne lest a podaří se mu uprchnout. V New Yorku pak kontaktuje starého kamaráda z Vietnamu a společně se vypraví na záchrannou misi. Role se začínají obracet. Z lovce se teď stává kořist. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Amaterský počin, kdy se sešla parta lidí a řekla si, že natočí snímek o lovení lidí. Něco nového? Ne! Obehrané klišé, bez špetky inovace, kdy sledujeme osudy lovců (ve skutečnosti kořisti), kteří se pohybují po lese a chtějí něco ulovit (ve skutečnosti jsou loveni právě oni!). Za odvahu s tím jít do světa - 15%. ()

Pejpr odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy nabývám dojmu, že takovéto filmy se dělají jenom proto, abychom si na nich mohli spražit žáhu při psaní komentářů. Tak tedy: Kameraman natáčel buď společensky unaven (ale k čertu s těmi eufenismi, prostě byl sťatej jak motyka), a nebo s ruční kamerou bez stativu. Jinak si prostě nedovedu vysvětlit, proč ve statických záběrech (třeba dialogu) s ní třese jak s chrastítkem (bolest hlavy přišla teméř okamžitě). Postavám někdo sebral mozek, rozšlehal ho a pak ho vrátil v kašovité formě zpět do hlavy. O nesmyslných a stupidních dialozích raději mluvit nebudu. A role vietnamského veterána, který má dilema mezi tím, jestli je paranoidní, zdá se mu, že je paranoidní a nebo není paranoidní, je vskutku mistrovsky propracovaná, zvlášť jeho krvavé flashbacky přispívají k vysoké intelektuální hodnotě celého megafilmu. ()

Reklama

Anterun odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímě nevím co je na tomhle filmu horší... herecké výkony by se daly připodobnit k průměrné telenovele, ale co mě nejvíc štvalo byly střihy, hudba a nedomyšlenosti v celém filmu. Nebudu asi přehánět, když napíšu, že bych to sestříhal líp. Hudba na pozadí se vůbec nehodí a někdy je úplně zbytečná a jenom záběru škodí. Neustálé trapné vtípky, iracionální chování mě pak donutily film přetáčet jenom abych se dočkal až všichni umřou, což by se u horroru (jestli s tím má vůbec film něco společného) asi stát nemělo :) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Tohle není "béčko" ,ale amatéřina první kategorie. Tohle je další verze na Hostel. Pět buranů z města jede přes internet na lov lukem někam daleko do lesů kde proti nim stojí sedum místních balíků a jedna ženská ,jenže začne lov na měštáky dál už není třeba vykládat co asi mužete čekat. A ještě když mezi měštákama je veterán z Veitnamu je to jasný . Nechápu kdo tady psal ten popis filmu to je naprostá hovadina!!!! Třeba scéna z motorovkou vypadá jak z dětského pořadu. Postavy jsou blbé až se někdy i zasmějete. Holka co porcuje lidi a vaří je působí velice naivně. Moc předvydatelné. ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Filmovy unikat, ktory sa len tak lahko nevidi. Taku zlataninu, akoze hororu ma vobec tento film neoslovil a ani ma to moc nebavilo pozerat. Musel som sa premahat, aby som pri tom nezaspal. Hrozna nuda, kde napatie z filmu, co sa skryva za kazdym stromom niekde vyprsala do neznama a tym aj film utrzil hroznu amatericnost a nezaujimavost, co sa tam vobec deje. ()

Zajímavosti (2)

  • Ron Sperling získal za svůj výkon na mezinárodním filmovém festivalu Expo Long Island Cenu diváků. (Terva)
  • Film se natáčel v Lake George v New Yorku. (rafix)

Reklama

Reklama