Reklama

Reklama

Nebezpečné pozvání

  • USA Dangerous Invitations
všechny plakáty
USA, 2002, 101 min

Režie:

Edward Holzman

Hrají:

Jacy Andrews

Obsahy(1)

Ethan a Sarah Goodwinovi si jednoho večera zpestří dovolenou atraktivní Sophií, kterou přizvou k milostným hrátkám. Po noci rozkoše se však objeví problém v podobě Sophiina nebezpečně žárlivého a bezohledného manžela Raye. Ten tvrdí, že za noc, strávenou se Sophií, je Ethan jeho dlužníkem, a jeho požadavky se neustále zvyšují. Nejprve se chce na oplátku vyspat se Sarah, potom aby mu Ethan jako autor poskytl kopii své nové, dosud nevydané počítačové hry. Když je odmítnut, rozhodne se pro pomstu, která ohrozí Ethanovo manželství, práci a dokonce i život. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tak ono se tu nedělá nic jiného, než že se souloží, a u popisu filmu je napsána komedie s fantasy... :-D Jak to tedy hodnotit? Pokud by šlo o erotický film, vyvázl by z toho s dobrým hodnocením. Na sexuální scény se dalo koukat, což bohužel u erotických filmů vysílaných po půlnoci není pravidlem. A víte vy co? Já to jako erotický film skutečně hodnotit budu. Jelikož se mi nechce věřit, že by to někdo myslel jinak. Tedy, až na někoho z řad ČSFD, který obyčejnou eroťárnu vrznul na rozhraní čtyř zcela odlišných žánrů... ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Slušne kvalitný scenár je spestrený radou erotických scénok. Osobne si myslím, že je to dobrý softeroťák. Hodnotenie 43% je trošku odradzujúce, ale kto ma rád ľahkú erotiku s dejom, tak odporúčam. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

V rámci erotických filmů nadprůměrně vydařený kus - hezká hlavní hrdinka, povedené erotické scénky, dokonce trochu napínavý závěr, nicméně pořád je to jen erotický film a stále platí, že jediný důvod pro jeho sledování je...však vy víte...:-D PS: Vskutku by mě zajímalo, jak někdo přišel na to, že je to fantasy...:-D ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Začněme popiskem filmu, kde se dozvíme, že jde o Komedii / Drama / Thriller / Fantasy – komedie….ha, ha, ha, drama….ano, proč ne, thriller….už je to drama, tak na co z toho ještě dělat thriller a fantasy…tak to je pro mne fantasy jak na to někdo přišel. Ne, není to ani komedie, není to ani fantasy ani nic jiného, je to stručně a jednoduše erotický film a jako takový ho v rámci žánru hodnotím mírně nadprůměrně – sexuální scény koukatelné a nadstandardní příběh, který by se klidně uživil jako seriózní televizní snímek. ()

Reklama

Reklama