Reklama

Reklama

Dům neřesti 2

všechny plakáty

V místním periodiku omylem vyjde inzerát, kde jakési sexuální lázně nabízejí své služby, ovšem jako telefonický kontakt je uveden penzion, kde Sebastien Guy pracuje po dobu nepřítomnosti majitele jako údržbář. Avšak velmi rychle se zorientuje a využije situace pro příjemně strávené dny... Když je mladý scenárista Nick Vance přistižen ve svém podnájmu s dámskou návštěvou, je okamžitě vyhozen a ocitá se bez střechy nad hlavou. Díky kamarádce se ubytuje v malém a nepříliš prosperujícím hotýlku, nabízejícím přespání se snídaní. Jeho majitel totiž musí odjet na delší obchodní cestu a potřebuje, aby se někdo o podnik postaral. Nickova práce nabere nečekaný směr, když se vinou tiskové chyby ocitnou adresa a telefonní číslo hotýlku na konci článku, který vychvaluje blízké lázně s lákavou nabídkou erotických služeb. Objeví se totiž zákazníci, vyžadující podnikem slibované sexuální služby, a to nejen ty terapeutické. Nick brzy najde v nové práci zalíbení. Když se dostane do potíží kvůli rostoucímu zástupu spokojených zákazníků, kteří ho považují za nového sexuálního terapeuta, a také pro rostoucí sympatie, které cítí k dceři majitele, povolá na pomoc přítele Drakea. Je ovšem jen otázkou času, než skutečný sexuální terapeut zjistí, co se děje. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Smok 

všechny recenze uživatele

Zas až tak prísny by som nebol (viem, čo čakám, keď pozerám film tohto razenia) a koniec koncov herečky boli "pozerateľné". Dokonca som postrehol isté náznaky humoru. Taktiež ma potešil kameraman, ktorý usilovne zaberal všetky okolo voľne pobiehajúce zvieratká (hlavne kozy a bobrov :)) a strihač za to že tieto zábery neskončili niekde vo windowsáckom Recycle Bine, takže to, že prebieha milostný akt som nemusel dedukovať len z výrazu tváre zúčastnených aktérov čo je v takomto filme výrazné plus. Vhodné do vysielania po polnoci, keď už človek nevládze pozerať nič intelektuálne. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Už několikrát jsem se zařekl, že nebudu ztrácet svůj drahocenný čas s pokaždé stejně sterilními erotickými filmy. U pokrčování Domu neřesti jsem se ještě jednou nechal přemluvit a to jen proto, že u něho bylo mimo jiné napsáno -komedie-. Takže nechme jako vždy nevzrušivé erotické scény nevzrušivými erotickými scénami a pochvalme filmařský tým za alespoň nějaký pokus o jakýs takýs příběh. ()

Reklama

Reklama