Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladé dievča Yoko sa vydáva hľadať zatúlanú mačku. Dostane sa až do údajného "strašidelného" domu, ktorý je obľúbenou atrakciou miestnych detí. V dome prší aj keď v meste je slnečno, neplatia v ňom fyzikálne zákony a spomedzi dvier sa ozývajú čudné hlasy. Ide o chybu v Matrixe a na miesto prichádzajú agenti, aby priestor vyčistili... (Avathar)

(více)

Recenze (93)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Asi chyba Matrixu a nejen ve filmu. Ale doopravdy. Ani nevím proč chci dát jednu hvězdu a proč né odpad.... Asi nechci být tolik krutý. Nudil jsem se hrozně. ale dokoukal jsem to, tak asi proto. Malinko jsem byl napjatý, protože jsem čekal co z toho vyleze. A nevylezlo z toho vůbec nic zazračného co by se rovnalo hodnocení 85%. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tahle chyba v Matrixu není vůbec špatná, ale čekal jsem o ní, že bude bezchybná, tudíž mě trochu zklamala. Ale jen moc málo. Trochu strašidelnější příběh, agenti a opět trochu nečekaný a šokující závěr, který příběh rovněž vytáhl nahoru. Pěkně to graduje, čím blíž je to konci, tím je to lepší a animace opět výborná, jeden z lepších příběhů, takže tomu dám 85%. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mladé dívce Yoko se zatoulá její kočka - a vypadá to, že zrovna na místo, kam se místní lidé bojí jen vkročit. Strašidelný dům uprostřed města, kde neplatí fyzikální zákony --- není ale tak strašidelný. Děti by vám o tom mohli povídat, kolik se dá zažít legrace v místě, kde hapruje i gravitace. Ale i když je v každém programu nějaká ta chyba, brzy se někdo vydá ji opravit ... Tady snad jediné slovo - super! Z hlediska programátora dvojnásobné super! Kdyby se všechny chyby v programech chovaly takto, juj :) Fakt krásná "pohádka" ze světa Matrixu.. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Snímok, ktorý je štylisticky rozmanitý, a rovnaké je to aj s obsahom. Príbeh celkom jednoduchý- hľadanie zatúlanej mačky, ktoré sa premení na objavovanie a prekonávanie fyzikálnych zákonov. Nájdenie podstaty detstva v mašinérií dospelosti a apatickosti. Príbeh mal niečo do seba. Jeho sila a dospelosť bola na jednu stranu veľmi osviežujúca, na druhú stranu chápem, že tento príbeh ešte vo mne dozreje a až potom sa k nemu budem môcť vyjadrovať slovami, ktoré si skutočne zaslúži. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Na první pohled klasický styl a prostředí japonských anime pohádek, ale stejně jako klidné městečko narušuje jeden tajemný dům, kde straší, i pohádkovou atmosféru nabourává znepokojivá chyba Matrixu... Tato epizoda je spíše skromnějšího a civilnějšího rázu, přičemž samotné atmosféře i naléhavosti Matrixu je poměrně vzdálená. Snad právě proto je má druhá nejméně oblíbená. Ale je zajímavé, že navzdory tomu, že jde o anime, se snímání obrazu snaží působit kamerovým stylem. 7/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama