Reklama

Reklama

Ellen DeGeneres: Here and Now

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Stand-up comedy HERE AND NOW je druhým HBO speciálem Ellen DeGeneres. Podtitul zní „moderní život a další potíže“ a Ellen nás opět provede svým jednoduchým, ale inteligentním a výstižným humorem po svízelích každodenních situací: sexualita, prokrastinace, televize, poruchy, mobilní telefony, sebeúcta, lenost, jogurt, kino, nakládané okurky aj. O terapii: „Proč bych měla platit cizímu člověku, aby mě poslouchal, když můžu nechat cizí lidi platit, aby mě poslouchali. Tak jsem přišla na nápad dělat turné.“ (TroiMae)

(více)

Recenze (4)

Patw 

všechny recenze uživatele

FAMOZNÍ! Já se tak neskutečně bavil! Hned ten ůvod, to o tom mluvení v kině, reklamy - žena a šampon, to na té toaletě, a jak to bravůrně ke konci dovedla k tomu za začala na začátku! Bonusem bylo zazpívání písně Salt-N-Pepa - Shoop LOL! Ellen nikdy nezklame! ()

LxLuthor 

všechny recenze uživatele

Milujem túto ženu! Jej pohľad na svet by som prial pocítiť veľa ľuďom. To ako vie aj najzávažnejšiu vec otočiť na humor je neskutočné. Je obdivuhodné ako ona dokáže hodinu v kuse zabávať ľudí svojimi monológmi a zamysleniami, že to robí už pomaly 25 rokov a stále je to fresh. Veľká vďaka! ()

Napoleon-B 

všechny recenze uživatele

Je pravda, že Ellen je vynikající komička a "Here and now" je výborné představení. A ikdyž jsem se u jejího představení nesmírně bavil, myslím, že dnešní stand-up by měl být víc akční, aby se dalo mluvit o legendárním zážitku. Gad Elmaleh má ke svému stand-up navíc obrovské herecké nasazení, práci se zvuky a světly a geniální timing. Dylan Moran je velmi satirický, politický, ortodoxní magor a svým otevřeným způsobem vystupování také jedinečný a svůj. Bill Bailey má hudbu a práci s promítáním videí a fotek. Všichni jmenovaní jsou tak nezapomenutelní.... Proto 4* ()

Reklama

Reklama