Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Úžasná Jennifer Garner jako femme fatale Elektra dokazuje, že zabít lze pouhým pohledem. Komiksová postava se proměnila v akční hrdinku s největším sex appealem všech dob. Přes smrtelné rány, které jí uštědřil Daredevil, se probouzí z mrtvých a stává se z ní nejnebezpečnější vražedkyně světa, která žije jen pro smrt ostatních. Ale její nejnovější úkol ji donutí k zásadnímu životnímu rozhodnutí. Přikloní se nakonec na stranu dobra nebo zla? (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (309)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Nebylo to až tak hrozný, jako třeba Catwoman, ale jinak toho mají tyto dva filmy společného dost. Především děsnou nudu. Pokus o psychologii tady vážně něměl co dělat, působí to směšně. Elektra prostě není postava, která by dokázala utáhnout samotný film. Výsledek je ten, že zatímco Catwoman mám (asi na dlouho) zapamatovanou jako strašně debilní film, na Elektru okamžitě zapomenu. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Hmm, a mohla to být taková pohodová no brainovka, nebýt několika fakt krutejch záseků ve scénáři, stupidních dialogů a rádoby psychologie postav. Primitivní akční řežba by aspoň mohla být zábavná. Profesionálka se zakecá s týpkem a jeho dcerou, zajde na večeři a pak není schopná je zabít. Jo a taťka prej věděl, že je nájemnej vrah a jde po nich. Fakt dobrý, no. Prostě už víme, že Elektra má dobré srdce a už nejspíš nikdy nebude stylově zabíjet lidi za tučnou odměnu. Když byla Elektra v tradiční škole bojového umění, tak jsem se ještě zasmál dokonalýmu nalíčení, ale fakt velkej šok jsem zažil při prvním polibku. Promiň. – Ani já nechtěla. Za prvé je to naprosto stupidní dialog (nebojte, bude jich víc) a za druhé netuším proč to udělali. Nepředcházelo tomu nic, co by je aspoň náznakem sblížilo. Asi to byl pokus někam směřovat děj, ale na mé straně zůstal nepochopen. To samý v bledě modrém si ty dvě hrdličky zopakují s těmi samými hlody ještě jednou před koncem filmu. Děj je přímočaře primitivní, zabíjení „nezničitelnejch“ poskoků nevěrohodný, to samý u probodnutí hlavního záporáka. Navíc nám začnou autoři předhazovat druhýho kladného hrdinu, kterej by měl být ještě kladnější a lepšejšejší než samotná Elektra a to už je fakt konec. Abych tu ale nevypisoval jen samý negativa, tak musím pochválit tvůrce speciálních efektů a choreografy, kteří se na Elektře pěkně vyřádili. Jo a taky se mi líbil dokonalej rozhovor s obětí hned na slibném začátku filmu. ()

Reklama

Chermy odpad!

všechny recenze uživatele

"Elektra dokazuje, že zabít lze pouhým pohledem..." Jennifer Garner opět dokazuje, že ubít diváka dovede rychleji, než točit svýma vidličkama. Stačí se nejdřív podívat na trailer(to štěstí jsem bohužel neměl) a je vám jasné, jak skvělý bude celý film....bojově "našlápnuté" akční zpomalené scény, děj plytký, herecky mizerné ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí v o něco lepší náladě zvyšuji Elektře hodnocení a dávám dvě a půl hvězdy. Jedna je za Jennifer Garner (no jo, no jo, já vím), druhá za za Terence Stampa a vcelku příjemnou, komiksově oddychovou atmosféru, a půlhvězdu dávám hudbě, která ve filmu sice nijak zvlášť nevynikla, ale za samostatný poslech stojí. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Jennifer Garner byla zbytečná, umělá a dokonale nesympatická postavička už v otřesném Daredevilovi, ale když nic jiného, tam alespoň zapadala mezi úplně stejně působící kolegy. Na dno tak klesne teprve když se ocitne ve filmu sama, a to navíc ve filmu kombinujícím nemožné mystické orientální břečky nevyjímající nindže a šaoliny se superschopnostmi a vtipně marný příběh o odvěkém boji dobra a zla, Výsledek je pak naprostý maglajz, ve kterém je všechno a nic zároveň - maglajz tupý a hlavně maglajz nudný. Jediným kladem filmu je tedy nakonec krátká, nicméně přesto příjemná návštěva Shang Tsunga. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (9)

  • Film měl být původně ohodnocenem ratingem přístupnosti R. Nakonev se však tvůrci rozhodli zpracovat snímek s přístupností PG-13, aby byl přístupnější většímu publiku. (Beckett51)
  • Jennifer Garner (Elektra) v rozhovorech uvedla, že jí film připadá příšerný a že se na něm nikdy nechtěla podílet. Ve filmu prý hrála pouze z důvodu smluvního závazku, který podepsala při práci na Daredevilovi (2003). (BaronMartin)

Související novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (více)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (více)

Daredevil 2 bez Afflecka?

Daredevil 2 bez Afflecka?

01.03.2006

Jestli si někdo myslel, že loňským uvedením Elektry do kin, se snaha chamtivých hollywoodskych producentů definitivně pošlapat dobré jméno komixového superhrdiny Daredevila skončila, tak je na velkém… (více)

Zajímavá „manželská dovolená“

Zajímavá „manželská dovolená“

08.11.2005

Jennifer Garner si v poslední době dvakrát neporozuměla s komiksovou Elektrou (minimálně podle tržeb a reakcí kritiky) a tak se rozhodla pro trochu jiné žánrové odvětví. V erotickém thrilleru… (více)

Reklama

Reklama