Reklama

Reklama

Láska v utajení

(TV film)
  • Kanada Undercover Christmas (více)

Obsahy(1)

Čo sa stane, ak si čašníčku z koktailového baru zoberie agent z FBI domov k svojim rodičom na Vianoce? Jake dostane za úlohu strážiť Brandi, ktorá sa má stať korunnou svedkyňou v procese proti jej milionárskemu priateľovi. Ten, ako sa zdá, mal v mimoriadnej obľube daňové podvody. A aj keď sú Jake a Brandi ako voda a oheň, predsa to medzi nimi zaiskrí... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

svik 

všechny recenze uživatele

Zajímavé takto pojatých filmů je jak hub po dešti a neustále se točí. Např. Můj fotr je lotr. No celkem sem se i zasmál, ale po chvíli jsme se ocitli neustále na jednom místě a v blízkosti scénáře, který připomínal začarovaný kruh sem se opravdu dobře necítil. Jami Gertz hezká holka, ale herečka ne. V celku zabité odpoledne. ()

Blazin 

všechny recenze uživatele

I když nejsem takový příznivec romantických filmů, tak tento snímek mě zaujal a velice mile překvapil. Je to sice neznámé dílo, ale takové filmy jsou většinou mnohem lepší než filmy s velikou reklamou a propagací, které stojí za nic. ()

ostre_pero 

všechny recenze uživatele

Velmi milý, herecky nečakane dobre zvládnutý a v predvianočnom čase príjemne šteklivý film. Nič extra, ale fakt som sa dobre bavil. Romantici zaplesajú dvakrát. ()

Reklama

Reklama