Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Největší nepřítel našich hrdinů byl konečně poražen, ale radovat by se ještě neměli. Na cestě životem potkávají dalšího silného nepřítele - měsíční princeznu Kaguju, která chce celý svět pohltit do nekonečné temnoty. A tak Inuyasha, Kagome, Miroku, Sango a Shippo musejí znovu zničit temné plány nepřítele, aby slunce mohlo opět vyjít. (Zíza)

(více)

Recenze (6)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Tak po prvním filmu tu mu máme signifikantní zlepšení...animace je opravdu na úrovni (řekl bych, že vyšší rozpočet je jasně znát), k tomu si připočtěte nářezovou akci (hned úvodní sekvence je opravdu parádní) a známé postavy ze seriálu (řeč je hlavně o záporácích) a máte tu v pořadí druhý film k seriálu Inuyasha. Děj se opět neodehrává po seriálu, ale někde v druhé polovině, takže se moc překvapení člověku nedostane, ale to všechno nahrazuje akční a komediální prvky, které k této sérii neodvratně patří. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Polibek! Polibek! Polibek! XoD Výborný to bylo! Některé scény mě bavily, některé zahrály na mou červenou strunu... :-) Prostě nemám co vytkout - leda: kde je drahý Lord Sesshoumaru? Ale mám takový pocit, že příště dostane víc prostoru, takže úsměv a jedeme dááál ;-) ()

Reklama

Marius 

všechny recenze uživatele

Naraku je mŕtvy, nech žije Naraku ! V úvodnej sekvencii InuYasha and Co. zabijú hanyou Naraku, ich najväčšieho nepriateľa. Čoskoro na to sa však objaví Kaguya, youkai, ktorá túži zastaviť čas a vládnuť večnej noci.Pomáhajú jej Kanna a Kagura, svojím typicky rozhodujúcim good-evil spôsobom zamieša karty miko Kikyo a bitka o hrad za vodným zrkadlom môže začať. Rumiko Takahashi je nevyčerpateľnou fontánou nápadov. To čo som vyčítal prvému InuYashovmu celovečeráku je tu bezpredmetné. O postavách sa zase dozvieme čosi viac a .... nebojte sa On sa vráti. 9/10 ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vrátil jsem se k InuYashovi po roce a ¼ tímto filmem… a jako bych nikdy "neodešel", vše zůstalo na svém místě, s ničím se nehnulo. Po (zdánlivé, ale to musí být jasné každému) smrti Naraka se partička rozešla, jen aby je hledání měsíční víly Kaguji zakrátko svedlo zase dohromady. Čekat kromě očekávaného (a stále dobrého: bitky, škorpení, vtípky, "zalíbení") i nějaký posun či úkrok stranou nemělo smysl. ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Druhý film je o poznání lepší jak ten první. Nejen, že trochu nastíní osudy postav po smrti hlavního záporáka Naraka, ale celkově je protkaný naprosto libovými scénami včetně té nejlepší a to je Kagomenin první polibek s Inuyashou!!! Musím se přiznat, že jsem se opravdu královsky bavil, smál a žasnul nad tím, jak Naraku dokáže všem zamotat hlavu svým promyšleným plánem, který ho katapultoval na tu nejvyšší příčku mého listu záporných postav... 9/10 ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama