Reklama

Reklama

Making of 'Psycho', The

všechny plakáty

Recenze (4)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Standardně solidní dokument, jak je u Bouzereaua zvykem. Mimořádný film by si ale zasloužil i mimořádné Making of... ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Tento velice zajímavý a obsáhlý dokument o natáčení legendárního Psycha, je všechno možné, jen ne krátkometrážní, stopáž je něco přes hodinu a půl. Dokument rozebírá film skoro scénu po scéně, samozřejmě nechybí vzpomínky herců a štábu. Divák se například dozví, jak se vyrovnat s nahotou ve filmu, jakou výhodu má natáčení krvavých scén na černobílý materiál a o tom jak Hitch mystifikoval diváky v traileru a obsazením role matky Normana Batese. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další z řady kvalitně zpracovaných dokumentů bohatých na obsah. Divák se tu dozví řadu zajímavých informací, podíváme se i do zákulisí natáčení, vyslechneme řadu rozhovorů jak se samotnými herci a herečkami, tak i lidí ze štábu a samozřejmě neuškodí ani podívat se na některé nezapomenutelné scény ze Psycha. Takže v tomto případě dávám jasně palec nahoru a k tomu samozřejmě patří i nadprůměrné ohodnocení… ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to dosť podrobné obsiahnutie celého natáčania tohto geniálneho snímku. Myslím, že až príliš podrobné a natiahnuté. Je to pre mňa paradox, pretože som rád za každý detail ktorý pomôže objasniť tvorbu toho, či iného filmového diela. Tu som sa však aj nudil. ()

Reklama

Reklama