Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

viperblade 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle americký taxík mi přišel hodně divný. Režisér si zřejmě řekl, že když něco remakuje, tak proč to nezkopčit celý, takže kromě pár scén je příběh totožný s originálem. Překvapivě pozitivně hodnotím Queen Latifah, a hodně podprůměrně Jimmyho Fallona. Ten má možná herecký talent, ale komediální rozhodně nemá. Jako další pozitivum si přihoďte ty pěkné slečny, z nichž některé vypadaly jako modelky :-) a dostanete záležitost, která se vám rychle vykouří z hlavy. A i ten nejslabší díl z původní Taxi série, je minimálně o dvě třídy výše, než tohle. A nepotřebuje k tomu modelky… ()

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát 1* za nádhernou G. Bündchen a její "girls-gang", ale to bych fakt přehnal.... Co k tomu říct? Jednoduše. Ubohost nejvyššího kalibru. Amíci si asi už neumějí psát scénáře, že prostě a jednoduše kopírují filmy jiných zemí. Trapné. Už je to dýl, co jsem přemýšlel, kterého herce - herečku nejvíc nesnáším... A shodou okolností mi vyšla právě Q. Latifah. Její Poslední prázdniny ještě nebyl takový provar, ale tohle už překročilo veškeré meze. Sračka. Nevtipné, arogantní, trapné, hnusné, ubohé. Tupost.... ()

Reklama

Pradlík 

všechny recenze uživatele

Typický američani, vezmou britský (v tomhle případě francouzský) humor a předělají ho podle svého. Takže totální katastrofa, s jedinou vtipnou hláškou, kterou níže popsal Malarkey. Ta hvězdička je za Queen Latifah, která je skvělá herečka a zároveň jediná věc, která zabraňuje, aby tento film skončil na hřbitově zapomnění a pod kolonkou odpad! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

K uzoufání špatná takřka doslovná napodobenina oddechového nářezu z dílny Luca Bessona. Fordy jsou prostě nedůstojná auta (až na Focus RS a GT40) a nápad obsadit na pozici famózního Samyho Naceriho poněkud mladší a po všech stránkách slabší verzi Arethy Franklin... o tragédkovi Jimmy Fallonovi radši ani nemluvit. Tohle je prostě strašný zločin, který může slavit úspěch snad jedině za bohužel příliš malým a mělkým oceánem. Co ze mě zbude, až někoho napadne udělat remake Lady Vengeance, to si odmítám byť jen představit;) I hudba v americké verzi Taxi stojí za... podstatně méně než u French Fries, a tak jedinou skutečně kladnou hodnotou tohohle filmu je snad jen pomazlení hodná Gisele;) Jen a pouze ona zvedá akcie tohohle filmu, který je jinak naprosto zbytečný a zaslouží 40%. ()

alambert odpad!

všechny recenze uživatele

Nechapu, jak muze nekdo natocit kopii filmu, ktera se jmenuje stejne, je o tom samym a jsou v ni uplne stejny dialogy (fakt kompletni vety), ale je uplne trapna, hrozne animovana a i jinak na prvni pohled nizkorozpoctova...proste na tenhle film nekoukejte, pustte si originalni Taxi (1998)...Tohle je ODPAD!!! PS: vzkaz pro geminiho: to teda ne! xD ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Keď Belle Williams (Queen Latifah) vstáva v kancelárii zo stoličky, tak ju zhodí na zem, avšak v nasledujúcom zábere je už opäť na nohách. (toscho)
  • Aj keď sa prevažná časť filmu natáčala v New Yorku, takmer všetky scény, v ktorých vidno jazdiť taxík, vznikli v Los Angeles. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama