Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Belle Williams (Queen Latifah) je krásná, neústupná a sexy taxikářka, proslulá tím, že se ulicemi New Yorku zásadně řítí rychlostí přesahující 150 km v hodině! Andy Washburn (Jimmy Fallon) je mladý, sympatický detektiv, jeden z nejlepších, které New York má, ale bohužel zároveň jeden z nejhorších řidičů, kterého kdy město zažilo. Andy je na horké stopě gangu brazilských bankovních lupiček a přemluví Belle, aby mu pomohla čtveřici chytrých zlodějek dopadnout. Chladnokrevná taxikářka a sebevědomý policista se společně pouští do napínavé hry na kočku a na myš a snaží se vypočítavé dívky přelstít. Zběsilá honička může začít, pokud se ovšem dříve Belle a Washburn nezabijí navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Prochy38 odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát 1* za nádhernou G. Bündchen a její "girls-gang", ale to bych fakt přehnal.... Co k tomu říct? Jednoduše. Ubohost nejvyššího kalibru. Amíci si asi už neumějí psát scénáře, že prostě a jednoduše kopírují filmy jiných zemí. Trapné. Už je to dýl, co jsem přemýšlel, kterého herce - herečku nejvíc nesnáším... A shodou okolností mi vyšla právě Q. Latifah. Její Poslední prázdniny ještě nebyl takový provar, ale tohle už překročilo veškeré meze. Sračka. Nevtipné, arogantní, trapné, hnusné, ubohé. Tupost.... ()

klerik 

všechny recenze uživatele

V skutočnosti je (občas brutálne preceňovaný) originál tiež pekne slabý, ale má francúzsky šmrnc, nevtieravý humor a pomiestny náznak reálnosti. Tu sa však tlačí na pílu, všetci sa snažia o humor, ktorý je gýčovitý, naháňačky v americkom štýle nemajú ten spravny drajv... Ale na kopu krásnych herečiek sa kuká fakt dobre... ()

Reklama

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele

V případě tohoto "úžasného" remaku jsem váhal mezi jednou hvězdičkou a odpadem... Jsem totiž obrovsky zaujatý vůči předělávkám Evropských filmů "po Americku", obzvlášť těch co znám a mám rád. Se vším respektem k Queen Latifah - do role zoufale nesedí. Jimmy Fallon není ve filmu roztomilý moula, ale zoufalé nesympatické vemeno. Vážně tregedie která si nezaslouží jedinou hvězdičku... ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Herecky děs, akce nijaká, humor trapný a režie nudná. Výsledkem je težce nevyvedený remake již tak nijak zázračné francouzské předlohy. Ta na své straně měla alespoň charismatické hrdiny, nadhled a především slušnou akci. Nic z toho tady není a tak i těch necelých sto minut stopáže je místy neskutečné utrpení. Hodně slaboulinké dvě *. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 3/10 Hudba 7/10 Efekty 5/10/// +občas vtipné, solidní hudba –toporní a necharismatičtí herci, obyčejná zápletka, trapné hlášky a scény, dabing/// Očekával jsem americkou verzi Taxi s pohlednou řidičkou taxíku. Obálka tedy celkem klame :-( No bylo to strašný. Původním snímkům tady tento nesahá ani po kotníky, nehledě na to, že ve filmařině se vyskytuje takové množství chyb, že to až hezký není. A pochybuji o tom, že to byl úmysl. Když pominu to, že jsem často odvracel oči v sloup, tak jsem se občas i bavil, ale spíše nad demencí herců, scénáře…jestli to tak je v pořádku posuďte sami./// Celkem 41%/// ()

Galerie (21)

Zajímavosti (8)

  • Ingrid Vandebosch, jedna z lupičiek, je vydatá za Jeffa Gordona, ktorý mal vo filme malé cameo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama