Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Disneyho Andělé vám nabízí skvělou a duchaplnou zábavu plnou kouzel a zázraků! Christopher Lloyd (Addamsova rodina, Návrat do budoucnosti) si tentokrát zahrál láskyplného anděla Ala, který slétne dolů a vejde do života dvou bratrů (Matthew Lawrence - Táta v sukni a David Gallagher - Fenomén), aby pomohl neúspěšnému fotbalovému týmu, který už ztratil veškerou naději na úspěch! Jesse Harper (Lawrence) je jediným talentovaným hráčem ve školním fotbalovém týmu. Ale po náhlé smrti svého otce ztratí chuť dál hrát. Věci však dostanou rychlý obrat, když jednou v noci Jesseho mladší bratr (Gallagher) vyšle k nebi malou modlitbu a brzy poté, Al a jeho parta andělů přiletí pomoci vyřešit tenhle zapeklitý problém. Neměli byste zmeškat báječný andělský příběh, protože jinak přijdete o skvělou zábavu! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (32)

predators 

všechny recenze uživatele

Sportovních filmů není nikdy dost a zde se dostálo baseballovým kláním. Se zaměřením na menší publikum neudělali autoři chybu a dokonce i v mých 28 letech mě dokázali rozesmát. A ikdyž je to všechno andělské "popohánění" hodně naivní, nekazilo to jak hru samotnou, tak i "hru na city". Já se tedy bavil! 80% ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Tyhle rodinné filmy, ve kterých je navíc zapleteno náboženství a víra v nadpřirozeno nemusím a ani baseball a Lloyd s Gloverem, jehož cholerické chování je asi to jediné pozitivum filmu, tohle prostě nezachrání. P.S. Na tomto filmu je krásně vidět vývoj hereckých kariér. Zatímco v roce 1994 plakáty táhly na Glovera a Lloyda, dneska by táhli na McConaugheyho a Brodyho a první dva jmenovaní by byli rádi za nějaký ten štěk. ()

Reklama

Svadbos 

všechny recenze uživatele

Naurážajúcý remake filmu z roku 1951, akurát tu sa tím nevolá Pittsburgh Pirates, ale California Angels. Danny Glover nahradil Paula Douglasa v úlohe zamračeného manažéra tímu. Vo filme je viac špeciálnych efektov a modlitby chlapca (Gordon-Levitt) majú za následok zázrak. Uspokojujúca zábava pre deti, ale orignál bol lepší. Anjeli sú nebeské bytosti. Dostávajú dobré hodnotenia v týždenníkoch, píšu sa o nich Broadwayské hry a je tu aj remake filmu „Angels In The Outfield“ z roku 1951 o tom, ako pomohli prehrávajúcemu tímu obrátiť osud a to všetko kvôli viere malého chlapca. Stále som mal pochybnosti o božskej intervencii v športových zápasoch. Sila modlitby môže byť pozoruhodná v mnohých iných arénach, ale prečo by Boh chcel, aby vyhral môj tím a nie nejaký iný? Nie je to urážajúce prosiť Boha, aby sa zaoberal baseballom? Anjeli, na druhej strane, sú menším problémom, možno preto, lebo majú zahmlenejšie teologické funkcie. Milton ich videl triasť sa úplne nadpozemsky, ale v našich triviálizujúcich časoch boli zdegradovaní účinkovať v pohľadniciach a populárnych piesňach. Tento film je dobrým posunom v ich kariére. „Angels In The Outfiled“ sú blízkym nasledovníkom iného filmu o deťoch a baseballe, „Little Big League“. Oba filmy sú o tom, ako malí chlapci kontrolujú osud tímov. Ale zatiaľčo „Little Big League“ je chytrý film a decku, ktoré skutočne baseballu rozumie, „Angels In The Outfiled“ je hlúpy film o uplakanej sentimentalite. Výber je jasný. Film sa dočkal dvoch televíznych pokračovaní. ()

Tiiso 

všechny recenze uživatele

Sladký příběh, který byl již tisíckrát natočen a ještě tisíckrát bude. Dějově spíše podprůměrný. Herecké výkony všech zúčastněných nikde nepřevyšují daný standart. Samozřejmě jsem si všiml role mladého Brodyho, a tato skutečnost mě mile potěšila. Jinak mě film nenabídl nic co by stálo za hlubší zamyšlení či poznámku. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Na motivy stejnomenného filmu z roku 1951 vznikla tato rodinně neškodná podivaná s dobrým koncem a úspornou kadencí patetických proslovů (opravdu jen jeden na tiskové konferenci - z logiky věci ale úplně zbytečný). V týmu baseballových lůzrů vedených Danny Gloverem se objeví i později hvězdná jména (McConaughey, Brody) a anděla, co to všechno dostal na povel, si střihl Christopher Lloyd. Hlavní dětský part obstojně sehrál Joseph Gordon - Levitt, kterému se v současné době docela daří, takže by se dalo říct, že ten mnohdy problematický přechod od dětských rolí k dospělým zvládl s dostatečným přehledem. Hudba: Randy Edelman. 60% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (3)

  • Tabák, který Kit Kesey (Carney Lansford) plive na konci filmu, je ve skutečnosti černá lékořice. (slatkac)
  • Tým California Angels je ve skutečnosti basebalový tým Los Angeles Angels z americké MBL. (Timak)

Reklama

Reklama