Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po napraveném zločinci jde banda samozvaných mstitelů. Naštěstí nachází útočiště u rodiny Cartwrightů.  V dalším filmovém pokračování série Bonanza se rod Cartwrightů opět vrací a dále bojuje za svobodu a svůj rodinný majetek. Ranč Ponderosa tentokrát napadne skupina odpadlých Pinkertonových detektivů pod vedením zabijáka Charleyho Siringa (Dennis Farina). Pronásledují totiž bývalého zločince Franka Jamese (Leonard Nimoy známý především z kultovního fenoménu Star Trek), který se rozhodl skoncovat s nezákonným životem a který nyní hledá ochranu u nové generace rodiny Cartwrightů a svých starých kamarádů z občanské války (Ben Johnson a Jack Elam). Johnson, Elam, Farina, Nimoy a Richard Roundtree působí velmi přesvědčivě a atmosféra snímku je značně uvolněná, což značně umocňuje jeho výsledný dojem. Na pevných základech stojí také kvalitní scénář. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Aky 

všechny recenze uživatele

Zajímavým způsobem vystavěný příběh,solidně zahraný bez velkých hereckých hvězd. V podstatě je to óda na rodinu zasazená do westernových kulis. 80%. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Ben Johnson a Leonard Nimoy tvoria určite zaujímavé obsadenie a samotný príbeh vzhľadom na to, že sa jedná o televízne spracovanie, nepôsobí naivne. Akurát chýba väčšia dramatická linka, všetko je v druhej či tretej minúte vyriešené, z takmer všetkého sa robia žarty. Najhoršie je, keď sa ostrieľaní chlapi navzájom bavia o nezištnej a čistej láske - veľmi uveriteľné. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama