Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Strašidelný Hallův dům opět ožívá a jeho paní domácí - ďábelská Angela, dostává zase hlad. Tentokrát však zatoužila po „vlastní krvi" - své sestře Melise, která studuje na nedaleké církevní škole. Helloweenská párty se blíží - ovšem co to asi může být za mejdan na církevní půdě? Proto se skupinka studentů (mezi nimiž je i Melisa) rozhodne uspořádat si svou vlastní párty - shodou okolností se naneštěstí dostanou na ne zrovna to nejšťastnější místo. (Haymar)

(více)

Recenze (37)

liuk 

všechny recenze uživatele

Druhá noc démonů je film, který by jako z oka vypadl Raimiho poctujícímu Stáhni mě do pekla. Úplně stejná odlechčenost, nehororové i hororové vtipy, povedené lekačky, příjemná a strašidelná atmosféra k pohledání. Night of the Demons 2 naplňuje naprosto skvěle žánrové požadavky s klišovitými postavami ze střední školy, samozřejmě plesem, strašidelným domem a jako neobvyklejší prvek přidává akční jeptišku se svěcenou vodou ve vodní pistoli. Parádní, akčně komediální horor, který mi opravdu sednul do nálady a pobavil jako už dlouho nic žánrové spřízněného. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Dvojka o niečo lepšia ako jednotka, podľa mňa. Hlavne preto, že tu bolo zopár podarených komediálnych scén (a to komédie v hororoch nemám veľmi v láske). Trochu ma vystrašilo, keď sa zdalo, že dej nebude pokračovať v dome, ale našťastie som si mohol vydýchnuť. Ináč je to celé podobné jednotke, zo začiatku nuda, potom dosť akcie, parádna Béčková atmosféra ako má byť... 70%. ()

Reklama

hladass 

všechny recenze uživatele

Angela podruhé... Musím říct, že pokračování Noci démonů se mi líbilo o trochu více než jednička a to určitě zásluhou o trochu lepších triků (aby taky ne, když fim vznikl o 6 let později než originál) a trochu méně přehrávájících postav... Jinak je vše velmi podobné jako v jedničce a diváka nemá moc co překvapit... A ještě jako rocker musím zmínit, že v filmu hraje hudba kapely Morbid Angel, to mě velmi potěšilo... Ale i tak mi Night of the Demons 2 vychází jen jako lehký béčkový nadprůměr... ()

TO 

všechny recenze uživatele

Démon Angela likviduje studenty, kteří se nakonec stávají taky démony, takže bude potřeba hodně svěcené vody k jejich zastavení, nejlépe načepované do pistole na vodu. Průměrné béčko obsahuje některé opravdu povedené momenty, třeba vraždící rtěnku co vleze holce rovnou mezi nohy nebo vraždící prsa!, basketbal s vlastní hlavou a jeptišku co používá kříž namísto nunčaku. Přesto všechno film moc nepotěší. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Malokedy sa stane, ze hororova dvojka je lepsia /regulerne az 95 % hororovych dvojek su podradne filmy/, no ale tuna motyka vystrelila a dvojka je snad este lepsia nez jednicka. Strasidelny dom je v plnej nadhere, halloweensky vecierok je tiez strasidelny, a reziser Brian Trenchard Smith /Letni kino som videl, zvysok este nie/ sa zaciatkom vyznal do tocenia hororov, odpady podla mna zacal tocit az neskor. Takze velmi dobra B-kova ducharina : 69 % ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Kniha, ktorú číta v posteli Otec Bob (Rod McCary), je slávny román od J.D. Salingera "Kto chytá v žite". (beso74)

Reklama

Reklama