Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Shelby si chce na konci Občanské války vyřídit účty se zbabělým Johnym Tallonem. Jsou však napadeni Indiány, a aby přežili, musí se společně vrhnout do boje.

Tallon svojí zbabělou zradou v jedné bitvě občanské války poslal celou svoji posádku na smrt. Shelby jako jediný šťastnou náhodou přežil a nyní se vrací, aby Tallona zabil. Když jsou však napadeni Indiáni, musí se útoku postavit bok po boku a pomstu ještě na nějakou chvíli odložit… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Jezinka 

všechny recenze uživatele

Skoro hodinu se řeší vzahy hlavních postav, ale něco se začně dít, až když se objeví hlavní "padouch", který je zloděj a skvělý střelec a především pragmatik. Takže největším jeho zločinem je, že se vzdal Jižanům a způsobil tak smrt dalším, kdyby s nimi bojoval, tak by asi taky nepřežil. Nevím jestli je to překladem nebo nejednoznačností scénáře - není jasné jestli se Johny Tallon vzdal nebo vydal, v čemž je dost rozdíl. Celkově je to dost nezáživné, spíš by to bylo za 2 půl za akčnější druhou část, ale třemi hvězdičkami hodnotím westerny, které mám mnohem radši. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama