Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Herec Elliot Garfield přijíždí do New Yorku, kde na něho čeká životní role, ale zjišťuje, že apartmá, které si zaplatil, je obsazené. V bytě bydlí rozvedená Paula McFaddenová se svou dcerou Lucy, kterou opustil přítel, její byt tajně pronajal Garfieldovi a zmizel. Herec nedokáže vyhodit matku s dcerou na ulici a ze společného bydlení, při němž si nesourodá dvojice vzájemně pomáhá s těžkostmi života ve velkoměstě, se rodí i něco vzácnějšího. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

igi B. 

všechny recenze uživatele

Rutinně milá televizní komedie newyorkského podtypu, romanticko-konverzační oddechovka, ideální coby quasiintelektuální povznesení pro nudící se konzumentské rodinky, oblastně herecké páry či pány vyhledávající matky s dcerou (;o} , postavená na hereckých projevech herců hrajících herce, žánrově snesitelně přehrávajících (se) do jakési antiallenovské zábavnosti za každou cenu. Respekt a užijte si to milí diváci, závislí na denních dávkách emocí z obrazovek všehomíra... :-) . . . Bohužel v tuzemské tv s ořezem obrazu na 4:3 (a opravdu tam často /ne/vidíte cosi, že zbytek záběru si musíte domýšlet...) a jak jinak než s otravně >vylepšujícím< českým dabingem... Poctivé tři hvězdy s tolerancí tedy za film jako takový - a zase mě tak jednou iginorantsky napadlo, když tomuto filmku dávám tři za ten dar poctivé průměrnosti, co za nadílku si pak zaslouží většina těch tuzemských kravin, vyráběných napříč televizáckým spektrem... Nu, asi bych neměl tolik konzumovat tu bednu, že... :-/ - - - - - (Poprvé viděno 15.3.2011 v oddechovém čase na tv nova, hodnocení 66., komentář zde lehce odzívaný jako šestý - 15.3.2011) ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Ano, tento film je vysoce sentimentální, přeslazený a už od minuty, kdy vejde Elliot na scénu přesně víte, jak to skončí... která romantická komedie ale taková není? Možná, že tahle není ani nejpovedenější, ani nejlepší, ale i přes silně přeslazený konec je pořád fajn. ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem, že je to remake filmu z roku 1977, ale v ničem mu nezaostával. Naopak, o něco víc se mi líbili herci, např. pro mě nová Patricie Heaton. I děvče bylo milejší než ten spratek minule.☺Je to takové laskavé pohlazení po duši každému bez ohledu na cokoli. Zápletka jednoduchá a složitá zároveň, přesně tak, jaký je život kolem nás. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Je to velmi pohodový snímek založený na výkonu dvou herců. Jeff Daniels je perfektní .. ALE .. tento film je jen prachsprostá kopie dokonce i stejnojmenného snímku z roku 1977 .. za který mám dojem získal Oskara Richard Dreyfuss v hlavní mužské roli ... doopravdy nechápu motivaci producentů podporovat přímo kopie snímků a to dokonce i takových, ve kterých nejde o trikovou složku, která by v novém kabátě mohla přidat trochu lesku. Ale toto bylo zbytečné, proto jsem musel sundat jednu hvězdu. Ale rozhodně je tento film jeden z nejlepších, co v dopoledních hodinách na Nově dávali. A je lepší i hromada těch megafilmů touto stanicí tak sprostě označovaných. :-) ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Je až prapodivné, jak vysoké hodnocení má tento film na CSFD. Scénář by sice nebyl nejhorší, byť o nějakém vývoji postav se nedá vůbec mluvit - v jednu chvíli se Elliot (J. Daniels) a Paula (P. Heaton) nesnáší, aby se vzápětí hluboce zamilovali - ale přerod antypatií v lásku je prostě přeskočen. Závěr (posledních 20 minut) je nechutně sentimentální a přeslazený. A snad nejhorší na celém filmu jsou herci. Jeff Daniels příšerně přehrává, jeho postavu jsem mu prostě nevěřila ani pět minut, malá Lucy v podání H.K. Eisenberg je za každou cenu "děsně" roztomilá, snad jediný, kdo se mi líbil byla P. Heaton. Vlastně nevím, co mě donutilo dosledovat tento film do konce... ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama