Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Indiánský náčelník Šedý orel unese krásnou dceru lovce kožešin. Dívka se během cesty plné nebezpečí do svého únosce zamiluje, ale jejich láska je vystavena mnoha zkouškám. (Hans.)

Recenze (16)

Henk 

všechny recenze uživatele

Snad více než western,roztomilá indiánská balada. Ve filmu se vyskytuje jen jedna veskrze záporná postava a to bláznivý běloch, žijící s Šošony, prapůvod všeho zla v příběhu. Dokonce i šilhavý, šmelinářský náčelník Šošonů "Jizva" mi byl docela sympatický. Dal bych i pět, ale nemohu tvůrcům odpustit odfláknutou scénu, kdy se Šedý orel ve finále probíjí tlupou Šošonů,aby zachránil Beth. ()

indiano 

všechny recenze uživatele

.Na prvý pohľad príjemný indiánsky film s westernovými veteránmi Benom johnsonom a Jackom Elamom, no kto sa bližšie zauiíma o kultúru indiánov a dobu, zistí mnoho prehmatov.. hlavne v kostýmoch ale i v zbraniach....film sa odohráva v roku 1843, ale Johnson suverénne strieľa z Remingtonu model 1858 !!!..Śošoni sú naivne namaskovaní nejakí študenti s krivými parochńami z filmov Gojka Mitiča..a tie drevené rohy na slepom čejenovi!!.. to bol non-sens.Ale pre odchovancov Karla Maya príjemná podívaná... Ufff... ()

Reklama

RHK odpad!

všechny recenze uživatele

Nezáživný western bez jakékoliv úrovně herecké i umělecké, a to i pro fanouška westernů, za kterého se považuji. Příběh indiánského a bílého lovce, kterému zlý Čejen unese dceru je plný nelogičností, stupidit a tvůrčího neumění. Ukázka: http://vbox7.com/play:d08982d8 ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Indiánka s velmi jednoduchým příběhem. Atmosféra snímku je taková libozvučná, ale s absolutně nevhodným soudtrackem. To tvůrci poněkud ulítli. Indiánek od amerických studií moc není, a tak tento snímek potěší. Krom jiného tu jsou poukázány indiánské zvyky. Na druhou stranu však zamrzí jejich mírumilovnost. Byli to přeci jen divoši, takže by se měli taky jako divoši chovat a ne jako parta indiánských přívrženců na karnevalu. Krapet se to podobá německým mayovkám. Indiánka pro celo rodinu. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Celkom záživná indiánka, ktorá síce nemá prepracovaný príbeh a záverečná pointa je banálna, napriek tomu vychádza z dobrého námetu, herci, dobrá atmosféra i (nenáročné) spracovanie ujdú a ja som sa celkom bavil na početných vtipných scénach či dialógoch. Len mi nejde do hlavy, ako mohol starý náčelník vedieť, že má dcéru?...asi mali Čejeni v tej dobe nejaký DNA detektor. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama