Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledná a dobrosrdečná čarodějka Isabel Bigelowová se rozhodne začít nový život jako obyčejný člověk, tedy bez kouzel. Usadí se v domě poblíž Hollywoodu, ale brzy zjistí, že dodržet předsevzetí nebude vůbec snadné. Když jí v kavárně nechtějí pět minut po jedenácté přijmout objednávku snídaně, vrátí hodiny o deset minut zpět. Když zapomene peníze, vyčaruje si kreditku. A pokaždé si říká, že tentokrát je to opravdu naposledy. Jednoho dne si jí v knihovně všimne samolibý herec Jack Wyatt, který marně hledá neznámou herečku pro roli mladé čarodějnice do chystaného remakeu kdysi oblíbeného seriálu Moje krásná čarodějka. Podmínkou je, aby herečka uměla krčit nos stejně rozkošně jako kdysi její předchůdkyně. Na tiskovce Jack představí svůj objev, pozornost novinářů však upoutá především slavná Iris Smythsonová, která má hrát Isabelinu matku. Když Isabel krátce po začátku natáčení pochopí, že ji jen využili, rozhodne se pomstít a během chvilky svými nenápadnými kouzly Jacka znemožní… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (299)

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komedie, která nebyla vtipná. Pravda, zasmál jsem se párkrát Ferrellovi, třeba jak čuchal kabelku, ale když říkám párkrát, tak fakt myslím dvakrát. Will Ferrell nikdy nebyl tak špatnej, jak v tomhle filmu. Ale může za to taky ten scénář. Kidman je sice hezká a vrtět nosem umí hezky, ale charisma si tentokrát asi nechala odčarovat... ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Talentovaný komik z Frat Packu Will Ferrell prekvapivo v takej plytkej komédii. On síce vôbec nehral zle a Nicole Kidman je mimoriadne okúzľujúca, lenže kvôli slabému scenáru dokáže film vyprodukovať len minimum skutočne vtipných scén. Aj na to, keď si chce človek oddýchnuť, uvoľniť sa a zlepšiť si náladu existuje mnoho ideálnejších filmov. Ale hlavne vďaka tým hercom to až také zlé nie je.**a 1/2 ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Odhodlání nehodnotit film s mou nejoblíbenější herečkou v hlavní roli méně než čtyřmi hvězdičkami mi vydrželo skoro třicet minut, pak jsem musel – ač nerad – od svého úmyslu upustit. Ne, že by Moje krásná čarodějka byla naprostou pohromou. Je hezky barevná a má příjemný soundtrack, ale děje je v ní i americkou romantickou komedii příliš málo. Občasné „zpestření“ nějakým tím Isabeliinym kouzlem vyznívá spíše křečovitě (za samotný nápad „převíjecího“ kouzla by měl byt někdo podroben inkvizičním praktikám). Ač Herci se herci snaží, seč můžou, mdlou režii a nevtipnost filmu odkouzlit nedovedou. 60% Zajímavé komentáře: Faye, wipeout, Honza dAve ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Ani tentokrát mě Will Ferrell nepřesvědčil o tom, že je komik. Jeho samolibému blbečkovi jsem se za celý film jen párkrát pousmál (nesmál jsem se ani jednou) a víc nic. Na Bewitched jsem se ale díval hlavně kvůli přítomnosti Michaela Cainea, který díkybohu nezklamal. Scény, ve kterých se tenhle bard objevuje, patří k těm suverénně nejlepším. Škoda jen, že filmaři vůbec neuzavřeli jeho příběhovou linku.... Za Cainea tedy jednu hvězdu, druhou za (doslova) okouzlující Nicole, za pár fórů, které si střílí z natáčení sitkomů, a za závěrečný strýčkův výstup. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si stěžovat, že jsem nedostala varování. Jakmile hraje křečovitý neumětel Will Ferrell, je to záruka filmového škváru. Tady jsem doufala, že to trochu vytáhne Nicole Kidmanová. Nestalo se. Ferrellův odpudivě nesympatický obličej, stejně jako příšerně přiblblý scénář, udělaly ze snímku čiré divácké utrpení. Jediné na co jsem se celou dobu ptala, bylo: Proč? Proč by si krásná čarodějka vybrala vzhledem i chováním tak nechutného chlapa a proč se na to dívám? /24. 1. 2011/ ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Celý film bol natočený v Kalifornii, v USA. (Greenpeacak)

Reklama

Reklama