Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve filmu Buď v klidu se John Travolta vrací jako Chili Palmer z filmu Chyťte ho! Tentokrát Chili opouští nevyzpytatelný filmový průmysl a vrhne se do hudební branže, zaplete se s ruskou mafií, s různými gangsterskými skupinami a ještě vezme pod ochranu mladou talentovanou zpěvačku Lindu Moonovou. Barry Sonnenfeld, který režíroval Chyťte ho!, nedávno prohlásil, že když John Travolta přijal roli Chiliho Palmera, chtěl ji hrát jako "pouličního Jamese Bonda." Travolta říká, " Chili je gangster, ale má image příjemného gangstera, jakoby Jamese Bonda. A jeden z mých oblíbených filmových idolů byl Sean Connery, zejména v roli Bonda, tak se stal mou inspirací mého pojetí Chiliho Palmera.

Travolta se nadchnul v okamžiku, kdy roli Edie Athens přijala Uma Thurmanová. "Uma a já si na plátně ohromně rozumíme," říká, "a ve filmu Buď v klidu jsme hráli úplně jiné postavy než ve filmu Pulp Fiction - historky z podsvětí, i když spolu opět tančíme. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Skip 

všechny recenze uživatele

Kouzlo filmu Chyťte ho!, který patří k mým velmi oblíbeným, se poněkud vytratilo. Spousta situací z předchozího filmu se opakuje v jiných variacích, ale tím právě ztrácejí na své originalitě. Škoda, protože Chilli Palmer je fakt cool. Ovšem kniha je fakt dobrá. Nechápu, proč se jí nedrželi a místo toho se pokoušeli vytěžit Chyťte ho! ()

Lennnnna 

všechny recenze uživatele

Jestli něco prošlo kolem mě, jako člověk, kterého míjím na ulici a nezanechalo žádné následky, pak je to tenhle snímek nudný už od začátku. Pokud to měla být komedie, čemu jsem se měla smát? Snad jen potrhlému členovi gangu, co neudží zbraň v ruce, aniž by z ní nevystřelil nebo The Rockovi, klterý umí nádherně zvedat obočí? Na celý film dost chabé, řekla bych. A pokud v tom měl být jistý nádech krimálky, tak uh uh, právě mi trochu zaskočilo. Kolik za to Umě dali, že se mohla snížit k něčemu takovému????? ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řek, tak mi to přišlo tak debilní, že jsem to ani nedokoukal a radši jsem šel natírat stěnu v pokoji. Ale mam pocit, že jsem se tam něčemu snad jednou zasmál a navíc, kdyby to nebylo tak debilní, tak se k tomu natření stěny asi nikdy nedokopu, takže dávám 1 hvězdičku. Možná se na to někdy zkusim podívat znovu na celý (teď to stejně na HBO běží snad každej tejden), jestli třeba nezměnim náhodou názor, ale dost pochybuju. Momentálně se mi dere na jazyk akorát jeden výrok z filmu Pelíšky... Víš co, Travolto? Di do prdele. ()

Happykubas 

všechny recenze uživatele

Na této malinko tuctové komedii mě celkem překvapilo její hvězdné obsazení. Známých a musím říct že i dobrých herců tam bylo opravdu mnoho. Dovolím si však tvrdit, že v tomto případě jde bohužel o zbytečné vyplýtvání takových celebrit na pouhou odpočinkovou záležitost, které chybí duchaplný děj a která nás jen místy pobaví ne-příliš originálními vtípky. Ono se na to dobře dívá, ale sebemenší kulturní skutek utek. Ale kdo ví, třeba právě o to se řezisér při natáčení snažil bez pomyšlení na nějaké větší ohlasy a úspěchy. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

Takova volovina na odreagovani. Sice je ten script hloupoucky a ucast nekterych lidi vic nez zbytecna, ale ja jsem si odpocinul a docela casto zasmal. Steva by teda mel spis angazovat Romero do nektereho ze svych zobikaren a kurwit pErosmithovske songy nejakou soulovou cernoskou ;[[ - RUN DMC stacilo a bylo vyborne toto nikoli. Nekdy je to vazne na bliti.... tedy nejenom hudebne-filmovy prumysl... Ale hlavne, ze se vsici pri nataceni dobre pobavili, to je hlavni ;] ()

Galerie (92)

Zajímavosti (10)

  • Na začátku filmu Chili (John Travolta) mluví o tom, že film potřebuje na získání nejvyššího ratingu přístupnosti R víc než jedno použití slůvka f*ck. A hned ho řekne. Tím, že toto slovo v celém filmu zazní jen jednou, dostal mírnější rating PG-13. (imro)
  • Po filmu Malý svědek (2001) se jedná již o druhý snímek, ve kterém si společně zahráli John Travolta a Vince Vaughn. Podobně se jedná o druhý společný projekt i pro hereckou trojice Uma Thurman, John Travolta a Harvey Keitel, kteří se setkali již během natáčení filmu Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994). (x_silver)

Související novinky

Durst míří do Hollywoodu

Durst míří do Hollywoodu

13.04.2006

Frontman rap-metalové formace Limp Bizkit, zpěvák Fred Durst, natočí svůj režijní debut. Nezávislý snímek THE EDUCATION OF CHARLIE BANKS bude hudebníkovým prvním regulérním filmovým počinem, přičemž… (více)

Reklama

Reklama