Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charles chce dvěma agentům prodat barel, který dělá z lidí zombies. Ale zombie se vymknou kontrole a Charlese zabijí. Jeden z bareůu najde Julián s kamarády. Kamarádi si myslí, že je to nějaká droga, kterou by mohli prodat a vydělat. Jeden z nich chystá velikou párty. Vše se zkomplikuje, když se objeví zombie, které mají chuť na lidské mozky. Je na Juliánovi, jestli uteče a nechá všechny zabít nebo se jim postaví. (ČSFD)

(více)

Recenze (36)

kosta73 

všechny recenze uživatele

Docela milé překvapení. RAVE TO THE GRAVE je ze všech pokračování námětem a atmosférou nejvíce podobný skvělé jedničce. Je až s podivem, že toto vcelku zábavné dílko , které má docela originální zápletku a skousnutelný herecký ansábl má na svědomí stejný režisér, který natočil otřesnou čtverku NECROPOLIS. Dvě a půl *. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

No mne sa nezda zeby film Return of the Living Dead bol "kultovym filmom". Ako fungovalo to, dalo sa to dobre pozerat, lenpotom seria nabrala zly smer, sptane herecke vykony, reziserov a hercov bez talentu. Tento diel je najslabsi, bez tempa, otrasne dialogy ...... fakt des, dalsia posrana seria . 15 % ()

Reklama

eraserhead666 odpad!

všechny recenze uživatele

Zlatý Uwe Boll a jeho zombie sračky. Tohle je opravdu trapnost nad trapnost, nudnost nad nudnost, ubohost nad ubohost, blbost nad blbost. Myslel jsem, že obecně platí, že se filmaři každým dalším filmem lepší, proto trošku nechápu, že ti samí, co natočili sice slabou, ale přesto pořád lepší než tohle, předcházející čtyřku, nedokázali tohle natočit alespoň na stejné úrovni. Ruce, mozky od tohohle pryč. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento film zabili neskutočné zlý herci,neveril som im ani hovno. A tie trápne dialógy no hroza.A zombie na Hallowenovom večierku u mojich známych uhrajú lepšie zombie ako tu,jedny z najhoršie stvárnených zombie aké som kedy videl,a videl som ich veľa.Neskutočne debilný príbeh a jebnutý dej.A ty agenti, A JE TO by boli lepší,v tomto prípade sa film tváril troška komedionálne ale na mňa to nezabralo.Herci zlý,dialógy totálne šibnuté a o príbehu sa baviť radšej ani nebudem a masky tiež boli na slabej úrovni,ale 2* aj tak dám za kvalitné spracované gore efekty a hudbu ktorá ma roztancovala. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

"Ak uvidíte oživujúce mrtvoly, mierte im na hlavu." Otrasný diel z celej série ktorý sa snaží dosiahnuť kvality prvého dielu, a len ťažko sa mu môže rovnať. To že Zombie rýchlo utekajú, nám dáva náznak toho, čo môžme čakať za shit alebo lepšie povedané šaškáreň vtipnosti, ktorá ako sa zdá je trapná a nedosahuje kvality predchozého dielu, ktorý sa aspoň snažil. Jediný kto mi prišiel vtipný, bol ten kostnatý Zombie, ktorého sme mali možnosť vidieť z prvého dielu, ale čo je najhoršie, objavi sa len na pár sekúnd a potom ho rozprášia na kusy. Ešte spomeniem potkana, ktorý je tiež Zombikom, alebo vtipnú scénku kde sa Zombie zahryzne do ryti roztlieskavačky, to sú jediné scénky, ktoré stoja zato, ináč strašne velká nuda 40 percent. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Jedna z postav se jmenuje „Coach Savini," což je odkaz na Toma Saviniho, tvůrce zombií pro většinu filmů George Romera.“ (HellFire)

Reklama

Reklama