Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátky 10 minútový film o tom ako vás nešťastná kúpa zlého hardwaru môže pripraviť o nervy. (ethos)

Recenze (14)

swamp 

všechny recenze uživatele

Hello, friend je taková drobná ochutnávka před The IT crowd. Hádal bych, že právě někde tady se začala tvořit myšlenka tohoto, dnes již kultovního, seriálu. ()

pugs 

všechny recenze uživatele

Moja prvá "nepäťhviezda" pre Linehana. Hello, Friend aneb predchodca môjho obľúbeného IT Crowd, kde sa na chvíľu mihne geniálny Moss, ale inak som sa v podstate nezasmial? Prečo? Veď Linehan je génius! Jeho scenáre milujem a jeho sitcomi patria k tomu najlepšiemu čo som videl, tak prečo sa mu toto nepodarilo? Asi mu nesedí krátkometrážna tvorba. Nevedel tam vtesnať viac vtipu, ako prepokladal. A ešte Velkovlak a už mám celú jeho filmografiu za sebou, som zvedavý, či aj ten pôjde do top:-) 5/10 ()

mcleod 

všechny recenze uživatele

Hodně vtipný krátký film o technických problémech s počítači, o výhodných nabídkách na internetu, o virtuálním světě, nekomunikujících firmách a tak vůbec... Graham Linehan prostě dokáže udělat výbornou do detailů propracovanou komedii z každého tématu. Ale přiznám se, nejvíce si mě získal odkazem na Kafkovu Proměnu :-) http://www.youtube.com/watch?v=_SUjoQ7QyeM ()

Zajímavosti (1)

  • Richard Ayoade si zde zahrál IT technika, který vypadá jako Maurice Moss ze seriálu Ajťáci (od r. 2006), kterého také Richard ztvárnil. (Memesis)

Reklama

Reklama