Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (470)

nash. 

všechny recenze uživatele

Nenápadná bomba jejíž účinek se zvyšuje s přibývajícími životními zkušenostmi diváka... skvělý film, se skvěle napsanými dialogy, skvěle "životnými" scénami a skvělými hereckými výkony Keatonové, Nicholsona a Peetové. Po dlouhé době film, který byl opravdovou lahůdkou ve všech směrech (jen ten konec pod titulky si mohli odpustit.) ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Pomerne dlho som veril, že nebudem mať problém s priemerným hodnotením, pretože film ma iba sklamal bez toho, aby ma rozčúlil. Ale s pribúdajúcim časom ma táto romantická komédia bez romantiky, vtipu a poriadneho scenára stále viac iritovala. Dokonca ma sklamali aj herecké výkony oboch hlavných predstaviteľov, ktorí predvádzali svoj štandardný repertoár, ktorý často pôsobil rušivo. Márne rozmýšľam nad tým, čo ma na filme zaujalo. Asi nič. Veď čo by som aj chcel vidieť na nejakom rodinnom TV kanáli počas nedeľného popoludnia? ()

Reklama

k212 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale mám pocit, že režisérka Nancy Meyersová dokáže člověka hodně chytnout na lep první půlhodinou svých dílek. Stejně jako u Po čem ženy touží jsem se velmi bavila, gagy stály za zapamatování, ale pak přišel zlom v podobě katarze a dlouhého vysvětlování (mezi tím se mihlo už jen pár průměrných vtipů, ale už opravdu jen pár). A jistě film stojí hlavně na komediálním nadání Jacka Nicholsna a na neurotickém projevu Diane Keatonové. ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Milovať je síce zábavné v každom veku, no v tomto prípade by som si radšej pozrel Jacka a Diane aspoň o 20 rokov skôr. Niežeby Diane stratila niečo zo svojho mladíckeho šarmu alebo nebodaj Jack kus zo svojho hereckého umenia, to rozhodne nie. Škrípe to v scenári, ktorý baví len na pol plynu. Nebyť spomínanej dvojice, bolo by to ešte o poznanie horšie. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

To je ale konverzační lahůdka plná vtipu, napětí a kruté pravdy. To je přesně film, na který musí mít člověk tu správnou náladu. Nedávnou jsem si ho pustil znovu a je to pravda. Ne asi, ale určitě! Ten film je buď "zívačka" nebo prostě "TO! TAK! ASI! NĚJAK! JE!" a obroušený člověk životem, tj. s nějakým křížkem to ocení..... :-) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Při natáčení scény v plážovém domě, kdy se Erica (Diane Keaton) a Harry (Jack Nicholson) poprvé políbí, Diane Keaton nechtěně opakovaně kazila záběr chybnou replikou. Jak sama později přiznala, bylo tak vzrušující líbat Jacka Nicholsona, až zapomněla, že točí film. (kenny.h)
  • Ve scéně, kdy se Harry Sanborn (Jack Nicholson) ptá na cestu k letnímu sídlu, je mu řečeno, že cesta vede doprava, ale Harry s autem odbočí vlevo. (Will_X)

Reklama

Reklama