Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šedesátník Harry Sanborn je bohatý hudební vydavatel, který si nepřipouští přibývající léta a přes pokročilý věk udržuje milostné vztahy pouze s mladými ženami. Jeho posledním "úlovkem" je energická Marin, se kterou si vyrazí na víkend do luxusního venkovského domu, patřícího její matce Erice Barryové, úspěšné autorce divadelních her. Než se však dvojice stačí zabydlet, objeví se Erica se svou sestrou Zoe a přistihne polonahého Harryho u otevřené lednice. Přestože se trapná situace brzy vysvětlí, Erica se nedokáže smířit s tím, že její dcera má milostné pletky s protivným, sebestředným třiašedesátiletým seladonem. Téhož večera se však situace zvrtne, když Harry během milostných hrátek zkolabuje. Podle lékaře však není schopen dlouhé cesty a musí zůstat v Eričině domě. Naštěstí se v domě častěji, než je nutné, objevuje doktor Julian Mercer, který je obdivovatelem Ericy a její tvorby. Přes vzájemné antipatie a řadu trapasů se Harry s Ericou začnou pomalu sbližovat. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (471)

golfista 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že první polovina je výborná a já si po hodině při pohledu na hodinky říkal - teď to skončit, jsem maximálně spokojen. Druhá půle celkový dojem až zase tolik nepokazila a já se vcelku výborně pobavil.... Ono v podstatě stačilo sledovat výkon Nicholsona a Keaton a už jste v nadprůměru. Když k tomu přidáte dobře napsaný scénář (až na ten doslovný konec) s výbornými dialogy a příjemnou režii .... přidáváte hvězdičky už jen podle vašeho věku :) ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Teda ta ženská je vážně cvok. Doktore, pořád nosí roláky, i když je léto......Romantická komédia, v ktorej sú veľmi dôležití herci a hlavná dvojka je tak šarmantná a charizmatická, že si na ich mieste nedokážem nikoho iného predstaviť. Film je priamo šitý na mieru Jackovi Nicholsonovi a Diane Keatonovej, ktorá sa v hlavnej úlohe objavila po niekoľkých dlhých rokoch. Za svoj živočíšny výkon byla nominována na Oscara. Dobre napísané a zahraté. ()

Reklama

heyda 

všechny recenze uživatele

Moc pěkný filmeček. Asi se ptáte, proč dávám jen 3 hvězdičky a zároveň říkám, že se mi film moc líbil. Totiž tohle dílko má hned 2 problémy. Ten výraznější problém je to, že má přetaženou délku (128 minut na romantický film je opravdu mnoho) a ten druhý a menší problém je konec, který je zbytečně sladký. Zrovna tomuto filmu by slušel konec hořký. Jinak, abych jen nekritizoval, tak musím vyzdvihnout hned několik věcí: 1. překrásná šansonová hudba, 2. výborné herecké duo Nicholson a Diana Keaton, 3. svěží humor a 4. citlivá a na pohled příjemná kamera. Celkově se tedy jedná o pěknou romantickou komedii, která si rozhodně zaslouží červené zbarvení na CSFD a ode mě 3 velmi pěkné hvězdičky. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Je sobota večer. Přepínám z nudy kanály. Najednou se něco stane. Bože, skutečně to byl zadek Jacka Nicholsna? Přepnu zpět a zjistím, že to není sen. Po chvíli si říkám, že je to docela legrační film.A sleduji dál... Wow, nahá Diane Keaton. Začínám se smát. A to se mi stane málokdy. Tak tohle je moje první setkání s filmem Lepší pozdě, nežli později. A co říci k filmu? Jack se pro tuto roli skvěle hodí a Diane jakbysmet.. Akorát mi mrzí, že Keanu Reeves dostal opravdu nevýraznou roli a nedokázal tak ukázat co umí. Jinak humor je na hranici snesitelnosti a dialogy taky ujdou. V některých momentech je film až moc zdlouhaví a nudný. Jak řekl Superpero: "Žádné veledílo, ale je to příjemný film." ()

meave 

všechny recenze uživatele

Čo všetko sa môže stať keď nezávislej a úspešnej 50-tničke skolabuje doma dcérin priateľ - šovinistický 60-tnik zaujatý mladými dievčatami? Scenáristka namiešala fantastický koktail humoru a dobrej nálady. Smiala som sa aj tam, kde herci plakali. Diane Keaton hrala aj viečkami a Jack Nicholson je v komediálnych roliach fantastický – ešte nikoho som nevidela sa tak neuveriteľne zľaknúť – jeho schopnosť prehrať pohyby bez štipky násilia je geniálna. K tomu všetkému výborná hudba a príjemná atmosféra. Neviem si predstaviť pohodovejšie nedeľné odpoludnie – aj keď je to pravdepodobne spôsobené mojím vekom, ktorý mi dáva pocit, že tomu, samozrejme, rozumiem. :o) Nie absolútne plných, ale predsa len 5* ()

Galerie (67)

Zajímavosti (18)

  • Při natáčení scény v plážovém domě, kdy se Erica (Diane Keaton) a Harry (Jack Nicholson) poprvé políbí, Diane Keaton nechtěně opakovaně kazila záběr chybnou replikou. Jak sama později přiznala, bylo tak vzrušující líbat Jacka Nicholsona, až zapomněla, že točí film. (kenny.h)
  • Původně byla ve filmu scéna, ve které Harry (Jack Nicholson) zpívá pro Ericu (Diane Keaton) v karaoke baru píseň „La Vie En Rose“. Do snímku se nakonec nedostala, ale píseň v Nicholsonově podání můžeme slyšet při závěrečných titulcích. (jezurka42)

Reklama

Reklama