Reklama

Reklama

Onkjó seimeitai Noiseman

  • Japonsko 音響生命体ノイズマン (více)

Recenze (4)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Yenn vše podstatné asi řekl. Tradičně netradiční "čtyřstupňová" kresba a animace (podobná např. Mind Game) výborně propojená s padnoucím "noise" hudebním doprovodem. Stopáž je maličká a podle toho třeba hodnotit děj. Bylo to trochu "na palici", ale bylo to fajn, zvlášť druhá půle má grády, takže ****. ()

yenn 

všechny recenze uživatele

Profesor Franken stvoří podivné stvoření zvané Noiseman, jež se vymkne kontrole a ovládne celé město, odstraňuje přitom libé melodie a odpůrce. Děj je místy výrazně zkratkovitý, podobně jako v Eikjú kazoku, nicméně film staví především na vizuální nápaditosti s typickou Morimotovou animací a skvělé hudbě (přesně v duchu filmu - většinou tedy nikoli libé melodie, nýbrž libé techníčko). Další úspěšný svérázný zářez Studia 4°C. 7/10 ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, u kterých si říkám, zda by pro adekvátní zážitek nebylo vhodno nacpat do sebe alespoň půl kilogramu rozličných halucinogenů - tohle je jeden z nich. Animačně i dějově je to vlastně docela zajímavé, ale příliš roztěkané a střihově nezvládnuté. Škoda? Jo, ale na druhou stranu, bez zběsilosti by to dost možná ztratilo část svého kouzla. Howgh a kolibřík. ()

Reklama

Reklama