Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Bezskrupulózní biografie jediné slavné kapely na světě, která sama vlastní práva ke svý muzice (ne, ani Paul (Beatles), ani Page nevlastní práva k Led Zeppelin). Nikki Sixx totiž tak dlouho sral šéfku svýho labelu (kdy ji veřejně na koncertech do mikrofónu nazýval píčou apod.), až mu to sama nabídla. Film podle stejnojmenné knihy, která se skládá víceméně ze 4 životních příběhů jednotlivých členů kapely. Scénář tak krásně kopíruje předlohu a soustředí se na to podstatný, životní útrapy každého ze zúčastněných, takže prcání Pamely na jachtě vynechali. Ale Heather Locklear nezapomněli. Skvěle typově vybraní herci, kteří jako by vylezli z mladší prdele svých předobrazů. Film si naštěstí na nic nehraje, snaží se naopak zobrazit onu pravdivou čůrácí povahu kapely, narozdíl od BOHEMIAN RHAPSODY, a chvílema je to fakt prdel. Pokud jste fanoušky, o to víc doceníte tu upřímnost, kterou dneska ve filmech postrádám. Speciálně v životopisných filmech, kde o mrtvých jenom v dobrym. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Na začiatok treba povedať že som fanúšik Mötley Crüe, takže hodnotenie je viac subjektívne ako pri iných filmoch. Inak ale môžem objektívne povedať, takto by vyzeralo Bohemian Rhapsody bez cenzúry. Film kde fráza sex, drogy, rocknroll vystihuje 90% celého príbehu. Nechýbajú ale aj scény s emočným presahom a aj keď aj tu sa nájde klišé, stále ide o najodvažnejsi a obrazovo najvulgárnejši biografický film aký som zatiaľ videl. Kto ma rád rockovú hudbu, nemôže byť sklamaný. ()

Reklama

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je filmařská a rocková špička. Je jasný, že Bohemian Rhapsody rozpoutal boom s filmy o výstředních kapelách a umělcích, na čem není nic špatnýo. Tenhle kousek si s ničím (narozdíl od Queen) nebera servítky. Tady je jasně a neskrývaně ukázanný, jak tihle mladý a totálně zbohatlí rockeři uměli rozjet párty! Líbil se mi střih, kdy někdo mluví a najednou se to přehupsne do retrospektívy... To se fakt rejžou moc povedlo. Já tuhle kapelu až zas tak neznám, pár hitů z rádia, ale asi tomu dám poslechovou šanci. Hodně funny bylo setkání u bazénu s Ozzy :o), esi to je fakt real, tak ozzy slízával vlastní chcanky ze země :o). Takže v porovnáním s tímhle je nějaká hlava netopýra dětská rýmy. Tohle řadím mezi ty nej filmy o kapelách. ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

Bohemian Rhapsody ať se jde zahrabat. Ačkoli Queen miluju už odmala a naopak od Motley znám tak tři písničky, The Dirt je prostě víc cool. Kde Bohemian Rhapsody vás nutila sednout si k filmu s rodinou a na konci filmu uronit slzičku, The Dirt doufá že na film budete čumět s kámošema, strašně se vožerete a pak si půjdete do bordelu zapíchat :) ()

KIT.HL 

všechny recenze uživatele

Jo, tak přesně takhle má vypadat životopisný snímek o životě rockových hvězd....To co Bohemian Rhapsody nepostrádal byla porce muziky...To co The Dirt postrádá, je naopak velká pecka v podobě známého hitu..Není to však vůbec na škodu . Životopis ve vší syrovosti a brutálnosti. Je tu vše na co si vzpomenete a možná i momenty na které si některé hvězdy této éry vzpomenou jen díky tomuto filmu (Ozzy Osbourne nebude asi rád)).Je to klišé , ale Sex, drogy a rock'n'roll, to je přesně to hlavní co budete zažívat...a sranda to rozhodně nebude.Tohle prostě musíte vidět. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)

Reklama

Reklama