Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rámci experimentu je psovi, který byl brutálně týrán, provedena operace, při níž mu jsou jeho kosti nahrazeny kovovými. Nenávist v jeho hlavě ale zůstává. Začíná krvavá štvanice kde vyhraje jen ten, kdo přežije! Otázka je, kdo to bude... (oficiální text distributora)

Recenze (45)

cariada 

všechny recenze uživatele

Na daný žánr celkem solidní. Dvojice hraje nákou hru a tak se plaví na lodi s uprchlíky ,kde je zajme policie. Holka je hned zneužita šerifem a tak se mu trochu pomstí a on na ní pošle psa, který jí rozsápe. Mladík zajmou a šoupnou do vězení. Jenže on na to zapomene a podaří se mu utéct a hledá svojí dívku, s kterou se ještě stačil rozejít. Jenže mu je v patách hodný pejsek (někdy vypadá docela hrozivě) A tak jsme svědky honičky , kda zaebou nechávají rozcupované lidi až v závěru mu dojde jak to celé bylo. Pes se né a né zastavit má jako kočka děvět životů. A i posmrti ještě oživá. Ten konec poněkud přehnali, ale nechá se to přežít. ()

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu posílám Brianu Buznovi za tento dementní snímek, který je celkově tak hovadský až mi místy příde dobrý. Začátek a dál je film v pohodě, stupidita se dá vydejchat, vynucená soulož překvapí, mord matky před očima dítěte je fakt brutal, slepice je správně "ulítlá", hlavní postava je nesympatická až hrůza, ale dejme tomu, pejsek je opravdu pohlazeníhodný, sice tu nestoudně vykrádáme jeden z nej sci-fi filmů, ale s odvoláním na rádoby originalitu, a pak konec! Ten konec je to nejhorší. Konec celý film posílá ke dnu, a jako kdyby tam už nebyl?! Navíc, mnohem lepší by bylo ukázat např. stvoření toho milého pejska. Jako divák jsem neměl šanci vidět, kde se tam sakra vzal a proč, atd. To by možná už tak nevýrazný děj okořenilo. Neříkejte mi, že "Terminátor" si to rozdal s fenkou rottweilera a ten hajzl - ředitel věznice, či co - si to koupil jako štěně!!! ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Teda jako, čekal jsem strašlivou mňágu, a ono to nakonec nebylo vůbec marný. Proti takovým paskvilům jako jsou Arachnid, Xtro 3 nebo woke feministickej veleshit Prey je to hotový veledílo. Jasně, je to cheesy béčko, ale nevypadá moc lacině a jako film docela slušně funguje. Drámo, gore, Naschy, panoramata, dobrá hudba... a vůbec jsem teda nečekal, že dostanu futuristickej sci-fi runaway thriller. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

Oficiální text distributora je poněkud matoucí, čekal jsem to brutální týrání, provedení operace, ale zmiňovaný experiment filmu zřejmě předcházel (pokud tedy experimentem není myšlený snímek samotný). Nicméně ona nenávist je vcelku povedeně vykreslena, Yuzna postupnými střípky odhaluje mozaiku onoho činu. Konec je taky vcelku ucházející. Samozřejmě by šlo hodně věcí zlepšit (vlastně všechny), ale tenhle hafan na úplné dno nepatří. 30% ()

Fox Mulder 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem byl dost osobně zjedaví. Jelikož moc psích horrorů není a ještě k tomu když se ujme režie kultovní béčkař Brian Yuzna. Je pravda, že jsem slyšel nějaké negativni ohlasy, ale stejně jsem se na Rottweilera těšil. No musím uznat po schlédnutí Rottweilera, jsem prostě nevěděl co si mám myslet o mém oblíbenci Yuznovi. Takovýhle režijní počin bych spíše čekal od takovýho Uwe Bolla a ne od Briana. Tohle se fakt nedalo. Snad ani jeho hroznej Faust nebyl tak špatný. Doufám, že už konečně se Brian schopí a natočí nějakou krvavou řež typu re-animator či dentista. Tento film bych doporučil pouze fanouškům Yuzny a ostatní ať se ho vyhnou velkým obloukem. PS: Yuznův Rottweiler vychází ze španělského thrilleru El Perro ze 70. let. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama