Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Linda (Kelly Macdonaldová je zničena. Dny La Scaly se pomalu začínají odpočítávat. Tomuto krásnému sálu s bohatou minulostí (kdysi dávno luxusní kabaret, pak biograf a nyní ne příliš úspěšné bingo) hrozí demolice. Navíc přichází další rána: pár set metrů odtud bude otevřeno moderní zábavní centrum Mega Pleasure, největší bingo aréna v Británii. Všichni se sem hrnou: kdo by nechtěl využít šance vyhrát milión liber v nové hře Bonanza ?! Dokonce i Gavin, charismatický vyvolávač (moderátor, konferenciér) a Lindina velká tajná láska, chce odejít z La Scaly do Mega Pleasure. Lindin šéf, přátelský dobrák Anzani, je najednou v koncích. Jeho welšsko-italská rodina provozovala sál po tři generace a on má být tím posledním? Jako blesk z nebe přichází spása: Linda v sobě objeví schopnost ovlivnit, která čísla budou tažena! Cesta k záchraně La Scaly je otevřena. Teď už vlastně stačí jenom rozhodnout, kdo se stane milionářem. S žádostí o radu se obrací na tetu Beth, dostává se jí však důrazného varování: Zapomeň na to, tvoje matka měla stejnou schopnost. Linda se ale nevzdává. Brzy však zjistí, že nejlepší je, zůstanou-li některé dárky nerozbalené (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Bingo! je asi ze všeho nejvíc moderní pohádkou: má typicky britské sociální pozadí, jemný humor, mírně nadpřirozenou zápletku a v podstatě nereálný happy-end. Přestože nejde o nějak dokonalý zážitek, sympatická Kelly Macdonald a šarmantní Freddie Jones nedovolí, abyste se nudili. ()

Reklama

Oskar 

všechny recenze uživatele

Umíte si představit něco NEzábavnějšího, než je bingo? Možná prezidentův novoroční projev, četbu Ilustrovaných dějin babylónské plísně nebo televizní debatu o růstu HDP. Jistě, pár věcí by se našlo, ale snad se shodneme, že z her je bingo suverénně nejnudnější. Co tedy může být vzrušujícího na vyškrtávání chlívečků na tiketu a čekání na souvislou řadu, které je čekáním na Godota? Tak o tom je tento film. Proč mají všechny ty stařenky z filmu tak rády svou periferní hernu na pokraji krachu? Protože je to pro ně místo, kde se setkávají s přáteli, majitel jim - třeba i na dluh - uvaří svou dobrou specialitu, vyvolávač čísel bere svou profesi jako hozenou rukavici a mění ji v podmanivou show plnou bonmotů a interakcí... A je tu jaksi útulněji než v nedaleké monsterherně. Když se naladíte na tu správnou vlnu, můžete se velmi pobavit. Vážně, plné hodnocení hned tak něčemu nedávám. Bingo! není žádná řachanda, ale je to filmařsky nesmírně nápaditý film a ovine vás právě tak přátelskou a srdečnou atmosférou jako místo, kde se odehrává. To není málo. 100% ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Lehce komediální jednoduchý film založený na příběhu, třeba nereálném, občas opravdu prospěje. Bingo! jsem viděla ve filmovém klubu na ČT2, kde zazářil v těch intelektuálských (někdy snad pseudointelektuálských) mlhách a poskytl mi příjemnou hodinku a půl relaxace. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama