Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Eddie (Tommy Lee Jones) je soukromý detektiv. Když ho klient požádá, aby mu pomohl přesvědčit jeho bývalou ženu, aby ho nechala na pokoji, Eddie souhlasí. Na tom není nic divného. Až na to, že „bývalá“ znamená, že zemřela před deseti lety. Eddie si myslí, že to bude případ „za snadné peníze“, ale brzy se zamiluje do krásné ženy, která trvá na tom, že není duch. Je nebo není? (mac000)

(více)

Recenze (2)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Zabavny ducharsky neonoirek, se soukromym ockem Tommy Lee Jonesem (bez vyhrad), a doslova nadprirozenou femme fatale, moji oblibenou, prekrasnou Virginii (radost pro oci). Tohle hodne potesilo, prestoze je to takove televizne zvlastni, chvilemi legracni, ale i dojemne a misty trosku bizarni...a hlavne docela dost i o lasce. Proste, moc se mi to libilo, a v dnesnim destivem veceru patri moje podekovani Lloyd Fonvielleovi, reziserovi tohoto jedineho tv filmu. 5- ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

Těžko zařaditelné - trochu noir, trochu duchařina (ale v tomto směru mi to spíš lehce evokovalo staré čínské příběhy o liškách). A především krásná atmosféra (filmy z osmdesátých let mě přitahují stále víc). A ještě jeden zajímavý moment: posmrtná fotka Rachel připomene legendární fotografii mrtvé Laury Palmer - ty snímky od sebe nejsou časově příliš daleko, přesto jako by mezi nimi byly celé věky.. ()

Reklama

Galerie (10)

Reklama

Reklama