Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Druhé pokračování má mnohem komediálnější nádech než jeho starší bráška, ale přesto není vtipnější. Zřejmě mi chyběl takový ten moment překvapení, který na mě vykoukl u jedničky. Spousty vtípků působí kopírovaně, i když třeba s tou volovinkou pro vymazání paměti by se dalo blbnout ještě ve třech nadcházejících pokračováních. Ústřední duo je opět úžasné. Scénky také stály za to. Celkově to tedy zase tak špatně, jak se lze podemnou a nedemnou dočíst, nedopadlo. Zasloužené 3*. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Rozhodně horší než jednička jako u většiny dvojek slavnějších jedniček. Vadí mi, že řada mimozemšťanů je zhotovena na počítači a není tam už to kouzlo masek jako v předchozím díle. Napíklad hlavní nepřítel je hrozný a konec je také divný, kdy princezna odlétá v té lodi. Jinak mě zase potěšily scény s buldočkem :). I příběh mi příjde tak trochu klišovitý. A už to, že trvá hodinu!! než se agent K vzpomene na svůj život a až pak posledních třicet minut hledají nepřítele mi přijde přehnaně krátké. Alespoň to mělo být delší. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Druhý díl je docela slabota proti kvalitní jedničce. Děj je hodně urychlený a ani občasné povedené scénky nedokáží zaplašit mé rozpaky nad nezáživným příběhem. Mluvící pes Frank a hlavně cameo Michaela Jacksona alias agenta M jsou ale nezapomenutelné. PS: Poví mi někdo co se vlastně stalo s postavou Johnny Knoxvilla? 50% ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Připomínalo mi to lacinou a prvoplánovou komedii Eddieho Murphyho. Přitom ale nejvtipnější moment z celého filmu byla písnička o tamponech v rámci druhého reklamního bloku. Někdo zřejmě usoudil, že se sveze po vlně úspěchu prvního dílu, a jako bonusem to ještě přišperkoval pro větší grády. Pokud jsem jedničku nazval hovadinou největšího kalibru, kterou omlouvá jen zašlý rok vzniku (a to mě prosím pěkně bavila), pak tedy vážně nevím, co mám napsat o dvojce. Asi jen to, že jsem si kvůli ní ani neohříval sekanou k večeři, abych nepropásl začátek. Ukázalo se to jako velice prozíravý tah, protože nastavit mikrovlnku na pět minut, přišel bych skoro o polovičku filmu. I ta studená flákota byla ovšem nakonec žhavější, než všechna zábava, akce a rádoby sexy Lara dohromady. No nic, jdu se mrknout po neuralizéru... ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně zklamaní. Snímek nemá téměř žádnou vnější kostru a na jeden povedený gag čekáte vzhledem k stopáži neúměrně dlouho. Sonnenfielda bych přímo neobviňoval - může za to stupidní scénář a pár vedlejších postav (Rosario Dawson je totálně nevýrazná). Spousta hloupostí rovněž dokazuje, že inteligence prvního dílu byla asi jen statistická odchylka. Po všech stránkách kalkul a zbytečná snaha jinak kvalitních herců. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (27)

  • V závěru filmu vystupuje agent J (Will Smith) z vozidla napravo. O scénu dříve však řídil vůz na levé straně. (Lucasion)
  • Will Smith (J) a Tommy Lee Jones (K) si za pokračování řekli o dvacetimilionový (v USD) honorář pro každého. Dokonce jim byly schváleny podíly z tržeb. Pro Smithe dvacet a pro Jonese dvanáct a půl procent. (Locksley)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama