Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

Anderton 

všechny recenze uživatele

To ste mali hneď povedať, že scenár sa musel prepisovať kvôli pádu dvojičiek. A to už sa začalo točiť. To sa potom nedá objektívne kritizovať. To je ako keby som vyčítal mentálne retardovanému scenáristovi, že napíše priblblý scenár....Takže som to videl znova. Zopár fórov je fajn, zopár je priemerných a potom je tu sci-fi a digitálna omáčka, ktorá im robí krovie. To isté, čo minule, film pre teenagerov, ktorí sa prišli do kina odreagovať. Po desiatich rokoch už vyzerajú niektoré triky dosť zastaralo. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tohle je hrozně zoufalé. Veškerý vtip jedničky je pryč a ať se dvojka snažila sebevíc, nedokázala z něj rozfoukat ani jednou něco úsměvnějšího. Veškeré pokusy totiž vyzněly veskrze trapně. Prakticky jediné, co v tomhle filmu za něco stojí, je Lara Flynn Boyle a to vlastně ani ona zrovna nějak dvakrát moc nepředvádí. Přesně takhle jsou trestány pokusy vytřepat z úspěšného filmu ještě nějaký ten grošík. ()

Reklama

Baldachýn 

všechny recenze uživatele

Neoriginalita Mužů v černém 2 je v komediálním žánru až trapná. Není v nich jediný nový gag, ať už slovní, nebo obrazový. Ani žádná zajímavá nová postava. I buldok Frank, jehož coververze písně "Já půjdu dál" bude nejspíš to, co vám po filmu nejvíc utkví v hlavě, je náš starý známý. A největší inovace - kratičké vystoupení Michaela Jacksona - by si rozhodně zasloužila nominaci na "trapný vtip roku". (Reflex) ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Po solidní jedničce opravdu velké zklamání. Vytratilo se kouzlo, vytratil se vtip, zůstala jen nepříliš nápaditá a občas zcela bezradná imitace, naplněná trapností, kterou ani pošťák Tommy Lee nezachrání. Nejsmutnější je, že z celého filmu je nejvtipnější úvodní televizní epizoda stařičkého laciného seriálu. ()

Peytl 

všechny recenze uživatele

Je jedno, jak budete tuhle dvojku brát, zda jako Mlže v černém, Močí v černém, či Mučí v černém, najdete tam leda houno a trapnou prvoplánovost, jedná se o podobný omyl, jako když hledáte v regálu u Mountfieldu, díky informaci na billboardu a slabému zraku či roztěkanosti , erotickou sekačku. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (28)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 140 milionů amerických dolarů. (NIRO)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama