Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

Baldachýn 

všechny recenze uživatele

Neoriginalita Mužů v černém 2 je v komediálním žánru až trapná. Není v nich jediný nový gag, ať už slovní, nebo obrazový. Ani žádná zajímavá nová postava. I buldok Frank, jehož coververze písně "Já půjdu dál" bude nejspíš to, co vám po filmu nejvíc utkví v hlavě, je náš starý známý. A největší inovace - kratičké vystoupení Michaela Jacksona - by si rozhodně zasloužila nominaci na "trapný vtip roku". (Reflex) ()

Reklama

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pre mňa obrovské sklamanie, až som neveril, že to točil režisér prvého dielu. Jasné, že triky ostali výbornými, vrátili sa aj sympaťáci v hlavných úlohách, ale ja som sa nudil. Vtipu v tom bolo dosť málo aj na 20-minútový sitcom. Ale s tým obrovským sklamaním to neberte až tak vážne, ja milujem jednotku, už som ju videl najmenej dvanásťkrát, dokonca mám pocit, že sa bavím stále viacej. Ten kto nevidel jednotku, alebo aspoň neporovnáva, by sa mohol baviť. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

To ste mali hneď povedať, že scenár sa musel prepisovať kvôli pádu dvojičiek. A to už sa začalo točiť. To sa potom nedá objektívne kritizovať. To je ako keby som vyčítal mentálne retardovanému scenáristovi, že napíše priblblý scenár....Takže som to videl znova. Zopár fórov je fajn, zopár je priemerných a potom je tu sci-fi a digitálna omáčka, ktorá im robí krovie. To isté, čo minule, film pre teenagerov, ktorí sa prišli do kina odreagovať. Po desiatich rokoch už vyzerajú niektoré triky dosť zastaralo. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

S prvním dílem má druhý díl společné to, že je opět výborně udělaný. Ale zatímco první díl byl ideální pro starší děti i dospělé, tenhle už je vyloženě pro děti. A scénář mi připadá trochu bezradný, po pětileté pauze bych čekal lepší zápletku i víc lepších nápadů. Zaznamenal jsem zkrátka znatelný pokles zábavnosti a vzestup nudnosti - ta úporná snaha o nabubřelou akci a o stylové hláškování hned od začátku je dle mého soudu kontraproduktivní. Třeba scéna s červem Jeffem mi přišla hodně blbá a pes Frank i červouni trapní. Samozřejmě chápu, že je to film v první řadě pro děti, ale čekal jsem prostě trochu něco jiného... Lara Flynn Boyle je sice minimálně stejně sexy jako Linda Fiorentino, ale to k mému vyššímu než průměrnému hodnocení opravdu nestačí. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (27)

  • Ve scéně, kdy J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) sledují ve videopůjčovně dokument, který si K zanechal jako důkaz, agent J prohlásí: “To vypadá jako od Spielberga.“ Steven Spielberg, producent filmu, tuto scénu poprvé viděl až na premiéře a velmi ho pobavila. (Jacccob)
  • Řídící mechanismus v autě při létání je stříbrný dualshock, ovladač pro konzoli PS2. (Lajty)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama