Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (565)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Pre mňa obrovské sklamanie, až som neveril, že to točil režisér prvého dielu. Jasné, že triky ostali výbornými, vrátili sa aj sympaťáci v hlavných úlohách, ale ja som sa nudil. Vtipu v tom bolo dosť málo aj na 20-minútový sitcom. Ale s tým obrovským sklamaním to neberte až tak vážne, ja milujem jednotku, už som ju videl najmenej dvanásťkrát, dokonca mám pocit, že sa bavím stále viacej. Ten kto nevidel jednotku, alebo aspoň neporovnáva, by sa mohol baviť. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

No jednička to už není , ale přesto je to pořád skvělý film. Scéna , kdy J a K otevřou skříňku na nádraží nemá chybu a pohled Wiila Smithe , který vrhne na Tommyho Lee Jonese , když se zapne automatický řidič mě rozesměje pokaždé naprosto spolehlivě. Oba dva díly MIB jsou moje léky na špatnou náladu. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Nespomínate si na mňa? Kedysi sme spolu robili." - "V pohrebnom ústave som nikdy nerobil." Napriek ohromnému množstvu veľmi zlých trikov od ILM (už v čase uvedenia do kín mi také pripadali) je to pre mňa osobne lepšie (dokonca oveľa lepšie), ako nudná jednotka. Dvojka už nemá jeho "prekvapivý" scenár, takže nás nezdržuje so zoznamovaním s postavami, ani s motívom mimozemšťanov žijúcich na Zemi a ide rovno na vec. Tvorcovia majú podstatne viac výborných dialógov a hlášok ako minule („Neboj si, si tu v bezpečí, len sa prosím ťa snaž nezaspať.“). Vracajú sa obľúbené staré známe postavy (šéf Zed, kšeftár Mr. Monk), ku ktorým pribudli nové (Michael Jackson a miláčik publika - extrémne nadržaný buldog Frank s pokazeným chrupom a obrovskými semenníkmi). Plus úžasné sitkomové scénky, ktoré odsýpajú jedna radosť (zbrojný arzenál, mini pizza, národ zo skrinky) a ktoré sa do „sci-fi za 200 miliónov dolárov" tak parádne nehodia, až takmer vytvárajú nový filmový žáner (niečo, ako keby Kubrick zmutoval s Johnom Cleeseom). Obľúbené postavy dostali výraznejší priestor (nadržané Červy) a medzi K a J je AŽ TERAZ vynikajúca chémia. ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Už dlouho, dlouho mě film tak neznechutil nudou a hlavně obří otravností, díky které je pro mě opět zcela nepochopitelná oblíbenost Willa Smitha. Bohužel zde se vyskytuje velmi často a velmi často mele totální hov*a, zvaná "hlášky." Děj je tentokrát opravdu jako z jednoho dílu seriálu "Andromeda," triky zemřely vlivem zubu času a Lara Flynn Boyle vypadá se svým přehnaným make-upem jako postarší tranďák. Zachraňuje to snad opravdu jenom ten pes! Jak může nějaký film zachraňovat charakter otravného mluvícího zvířete, a to tak, že zastínil i nudného Lee Jonese? Počkat, vlastně ještě mini-bodík za Mr Monka, který zde lehce změnil vizáž na ušatého poloskřeta, to bylo asi tak jediné, co trochu pobavilo. Zbytek je strašná sraj*a bez nápadu. Třikrát fuj. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka je trošku slabšia, ale stále je to film kde sa dá zabaviť. Nápady rovnako ako v predošlom diely nezostali len na papieri a s vyšším rozpočtom prišlo aj viac akcii. Rovnako zaujímavý je aj príbeh. Tommy Lee Jones už tu nie je taký frajer ako v prvom diely za to postava Willa Smitha je zaujímavejšia a ešte o niečo lepšia. Dvojka sa riadi heslom všetkého viac aj keď minút ma menej, za to tempo filmu skoro nikde nedrhne. 65% - 3* ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Ve scéně, kdy J (Will Smith) a K (Tommy Lee Jones) sledují ve videopůjčovně dokument, který si K zanechal jako důkaz, agent J prohlásí: “To vypadá jako od Spielberga.“ Steven Spielberg, producent filmu, tuto scénu poprvé viděl až na premiéře a velmi ho pobavila. (Jacccob)
  • Světlo v atomizéru bylo v prvním díle modré, v tomto je červené. (ČSFD)
  • V závěru filmu vystupuje agent J (Will Smith) z vozidla napravo. O scénu dříve však řídil vůz na levé straně. (Lucasion)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno