Reklama

Reklama

Muži v černém 2

  • USA Men in Black II (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Od událostí prvního dílu uplynulo už několik let, kdy K a J, agenti tajné neoficiální organizace MiB, dohlížející na utajené mimozemské imigranty na Zemi, odvrátili velkou intergalaktickou katastrofu. Tehdy se čerstvě zaškolený agent J v organizaci dobře zavedl, zatímco jeho starší, zkušený kolega K se vrátil k pohodlnému civilnímu životu a pracuje na poště. Během rutinního vyšetřování však J odhalí spiknutí řízené zlou kytothianskou stvůrou Serleenou, vystupující v podobě sexy modelky luxusního spodního prádla. Obsadí budovu organizace MiB a jako rukojmí si vezme její zaměstnance. J nezbývá než požádat jediného muže, který mu s řešením situace může pomoci - zpohodlnělého K. Vyzbrojí se v tajné zbrojnici a proniknou do centrály. Čeká je rozhodující boj o záchranu lidstva i Zarthanů… (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (565)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Celkom dôstojné pokračovanie, ktoré rozvíja svojský humor jednotky. Hlavne tu potešia vtipy ohľadom toho, že "všade okolo nás sú ufóni", príjemné sú aj červy a najlepší je pravdaže Frank (v slovenskom dabingu prakticky nepozerateľné!). Will Smith a Tommy Lee Jones sú skvelá parta a vynikájucé duo. Smith zvládol "psychologickú" premenu z nováčika na veterána bravúrne a celý film si skvelo užívajú. Špeciálne efekty sú skvelé a krásne úmyslene béčkovité. Akurát mi tu osobne vadili dve veci - krátka minutáž a viac menej recyklovaný dej jednotky. Naproti tomu je tu úžasná hudba Dannyho Elfmana ... proste skvelá zábava ... ()

Reklama

Baldachýn 

všechny recenze uživatele

Neoriginalita Mužů v černém 2 je v komediálním žánru až trapná. Není v nich jediný nový gag, ať už slovní, nebo obrazový. Ani žádná zajímavá nová postava. I buldok Frank, jehož coververze písně "Já půjdu dál" bude nejspíš to, co vám po filmu nejvíc utkví v hlavě, je náš starý známý. A největší inovace - kratičké vystoupení Michaela Jacksona - by si rozhodně zasloužila nominaci na "trapný vtip roku". (Reflex) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

V kině jsem jako největší zradu brala stopáž filmu - maximálně hodinka a čtvrt, zbytek zabírají titulky (v TV to tak strašně krátké nebylo, holt reklamní bloky:-)). Ujetá jízda tentokrát postrádá předchozí punc originality, počítačové efekty jsou příliš do očí bijící, některé gagy jsou poněkud trapné, ale pobavila jsem se a celkově film nemohu odsoudit jako zklamání. Zkrátka slabší pokračování, jak už to tak většinou bývá. 66% ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Vždyť to téměř nemá děj. Nebýt legračních scén, vynikající dvojce Jones & Smith, Franka a červounů stálo by to za starou belu. Po trikové stránce jsou samozřejmě MIIB perfektní (na to už Spielberg dohlédl), ale děravý scénář žádné triky nemůžou zachránit. Přitom po perfektním prvním díle měli MiB takový potenciál. Jsem zklamaný. Tak trochu doufám, že někdo vymyslí geniální scénář a všechno napraví v MIIIB. Jenže to by někdo nějákou trojku musel chtít. ()

Galerie (107)

Zajímavosti (29)

  • Náklady na výrobu byly zhruba 140 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Ve scéně, kdy jsou J (Will Smith) a pes Frank (Tim Blaney) v garáži, má na sobě Frank černý oblek. Když však poté jedou autem, již jej nemá. (ČSFD)

Související novinky

Manuál na záchranu světa

Manuál na záchranu světa

21.12.2008

Nabízí nám ho studio Metro-Goldwyn-Mayer, kterému BenDavid Grabinski prodal scénář nazvaný The How-To Guide for Saving the World. Pro námět akční sci-fi komedie se nadchl Barry Sonnenfeld, kterého… (více)

Reklama

Reklama