Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh volně navazuje na první dvě série, Adventure a Adventure 02. První generace "digivyvolených" dosáhla sedmnácti let a se svými digimony se již dlouho neviděla. Většina z nich se poněkud změnila, avšak jejich důležité vlastnosti v nich stále přetrvávají. V posledních dnech se však dějí podivné věci, elektronická zařízení se chovají podivně a výpadky elektřiny se stávají čím dál častěji. Vše vyvrcholí tím, že nad městem se objeví Kuwagamon. Taichi a ostatní se tak musí opět spojit se svými digimony a opět se postavit zlé síle z digisvěta. (Hynec8)

(více)

Recenze (3)

Spinosaurus 

všechny recenze uživatele

Příjemné nostalgické setkání s původními sympatickými digivyvolenými. Potěší skvělá grafika, děj by mohl být na 80 minut trochu hutnější, ale zase se více pracovalo na atmosféře. Těším se na další díly. ()

Naty94 

všechny recenze uživatele

Rozhodnutí studia vytvořit k příležitosti výročí seriálu Adventure 01 novou sérii Tri mě opravdu nadchlo. Na 01 jsem vyrůstala a jako dítě mě to naprosto pohltilo. Velmi kladně hodnotím nový styl animace v Tri. Na druhou stranu po tolika dílech začínám být skeptická vůči dějové lince a nedokážu si představit, jak to autoři dokáží v posledním díle vše uzavřít. Malý vroubek u mě má také Meiko, která se sice v Reunion a Determination zdá jako postava s potenciálem, který však nebyl doposud za celých 5 filmů využit. Doufejme, že se to ještě ke konci změní a Meiko se opravdu někam posune. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Digimon Adventure Tri" je skutočne presne to čo som chcel vidieť. Na "Digimon Adventure" som vyrastal a patrí pre mňa medzi to najlepšie, čo som mal možnosť vidieť. Mal som rád postavy, mal som rád príbeh, bolo to fascinujúce, vtipné, energické, dramatické a s veľkou dávkou akcie a pamätných momentiek. K zážitku ale odporúčam nepozerať s českým dabingom. Ten bol maximálne odfláknutý a tragický. Ak niečo bolo schopné tento seriál pochovať, to bolo ono. "Digimon 02" je trošku iná story. Tam by som povedal, že prvých 20 - 25 epizód je vynikajúcich. Celkovo prvá polovica je super. Veci sa potom podľa mňa trošku spustia do dosť komplikovaného príbehu s malým množstvom dobrých fórov a viac sa sústredíme na drámu a akciu. Okrem toho posledná epizóda je pre mňa veľmi slabé zakončenie. A dúfal som, že sa to podarí napraviť v pokračovaniach. Len potom sa tvorcovia na dlhé roky s postavami rozlúčili (možno za to môže aj to stupídne zakončenie Digimon 02) a prišlo niekoľko sérií, ktoré podľa mňa už to čaro nemali. A aj preto som bol nadšený, že sa vrátime k našim starým známym postavám a dostaneme sériu, na ktorú som skutočne čakal veľmi dlho. Prvé 4 epizódy, alebo teda "Saikai" je podľa mňa celkom dobrý štart. Postavy poznáme z minulých sérií a hoci sú dospelejší, tak ich charakterové črty ostali. Digimoni sú skvelí a je to skvelý nostalgický štart. Osobne by som možno prijal keby sme sa dostali už do sveta digimonov, no asi to ešte len príde. Okrem toho sa stretáme aj s novou postavou Meiko a som zvedavý kam to s ňou pôjde. Okrem toho skvelý posun v rámci animácií. Preč sú časy, keď počas útokov sme videli jednu a tú istú scénku znovu a znovu. Pozadia sú oveľa živšie a celé to pôsobí kvalitnejšie. Rozhodne posun vpred. Uvidíme čo bude ďalej. Hodnotenie: B+ ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama