Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Bernard Adrian (Boris Karloff) je šialený vedec, ktorý sa snaží vyliečiť obrnu mladej ženy. Potrebuje k tomu tekutinu z ľudskej miechy. V tom istom čase utečie z cirkusu opica a terorizuje mestské obyvateľstvo... (matriosa)

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Boris Karloff hraje doktora na jakémsi americkém maloměstě, lidi se ho bojí, protože provádí pokusy se zvířaty a jemu jde přitom jenom o to, aby vyléčil ochrnutí jakési dívky. No tak tohle byla fakt síla. Nudná hodina, kde se vůbec nic nestane, všichni herci kromě Karloffa průměrní a podprůměrní, příběh o ničem, ... ach jo. Nebýt Karloffa, tak leží tenhle film v suterénu nějakého Hollywoodského studia a nikdo by se neobtěžoval se na něj ještě někdy podívat. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byl průser, už jen naprosto tupým příběhem, ćekal jsem kdy se film rozjede abych nakonec čekal zbytečně. Film prostě skončil. Karloff je tu jakýsi unavený a zbytek osazenstva tu jen handrkuje. Nuda, šeď a bolí z toho oči :-) Nigh má za sebou lepší kousky. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

William Nigh má nějakou úchylku na opice? Jen tak si vysvětluju zvýšený množství goril v jeho filmech jako "prvku hrůzy". Tady opičák funguje - sice je na první pohled vidět, jak moc je to jen maska, ale zvlášť na začátku je její útok na dům doktora Adriana pěkně hrozivý. Jenže tím to končí, dál se vlastně jen díváme na to, jak se trošku pošahanej doktor pokouší vyléčit jedno mladé děvče a znovu jí umožnit chodit. Naštěstí je to film tak krátkej. A o konci škoda mluvit, to byl další scenáristickej úlet. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

V podstatě bych mohl napsat ten samej komentář co u filmu The Ape Man(1943). Jen s tím rozdílem, že v každým filmu hraje jiná hororová legenda. Ve filmu The Ape Man(1943) to byl Bela Lugosi. Tady je to Boris Karloff. A i pro Borise Karloffa byl tenhle film špatnou volbou a i jeden z jeho slabších hereckých výkonů. Ikdyž on asi Karloff zahrál to co mu tenhle né moc povedenej scénář dovolil. I přesto můžou tvůrci B. Karloffovi za účast poděkovat protože nebýt jeho tak ani tady by po filmu jinak nejspíš neštěkl ani pes. 2hvězdy. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama