Reklama

Reklama

Cafe Flesh 2

  • USA Café Flesh 2
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pozor Bomba!!!
Zadlouho poté, co byl původní klub Café Flesh zničen, Café flesh 2 je pokračováním příběhu, ve kterém se prolínají postavy jako vyděšené děvče z diskotéky, mluvící mozky, nomádi z pustiny, dvojčata ve dvojelektrickém křesle a zkrachovalý majitel, který je schopen udělat cokoli pro znovuotevření legendárního klubu. To je jen začátek popisu podivného a zároveň příšerného světa Café Flesh 2. Cafe Flash 2 je dlouho očekávaným pokračováním největšího pornografického filmu všech dob, který překypuje nazakrytým sexem, hvězdným obsazením, skvělými kostýmy, hyper výpravou a jedinečným černým humorem, který si nemůžete nechat ujít. Film je předurčen se stát klasikou ve svém oboru.
Film získal cenu HOT D'OR 98. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Stacy: "I am so confused, I know it's hard to believe, but... I am still a virgin. And I can't image having sex with someone I don't love. Much less a complete stranger. And in the front of audience. Oh, God." Aneb něco takového si snad ani nelze představit. Respektive Stacy může sehrát roli naivní čerstvě rozmrazené panny, ale proč v takovéhle žánrové nechutnosti? A proč s tak hroznou parukou (ve stylu 70. let)? Tradiční pojetí porna, i nedějového, se bouří a prestižní ceny na sebe nenechávají čekat... Ale za co??? Tohle není film, ale skutečnost, především ty gigantické rotující sedmikrásky. Ale zbožňuju trailer, páč je vtipnější než celej film ;) ()

bart-leby 

všechny recenze uživatele

Jeanna Fine moc žvaní a málo souloží. Pouze jedna industriální scéna s Brianem Surewoodem. A to je vzhledem k jejímu erotickému potenciálu neskonale málo. ()

Reklama

Reklama