Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reuben Feffera (Ben Stiller), je učiněný smolař: jeho čerstvá novomanželka ho přímo na líbánkách podvede se svalnatým potápěčem, a vyhodí tak všechny jeho milostné i životní plány do povětří. Náhoda ho svede dohromady s dobrodružně založenou Polly (Jennifer Aniston), jeho dávnou kamarádkou z dětství, čímž se jeho život dostane do divoké změti extrémních sportů, kořeněného jídla, fretek a rytmů salsy... s neuvěřitelnými následky. Může se putičkář Reuben, jež chce mít vše neustále pod kontrolou, změnit a začít žít přítomností? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ben Stiller, jakožto profesionální analyzátor rizik a analízátor zadku Bosse Baldwina, může v tuctové romantické komedii zkalkulovat pravděpodobnost vašeho smíchu z následujících momentů: P.S.Hoffman Superstar 1,75:1, analyzátor vlhkosti turistek Hank Azaria 2,25:1, slepá fretka vrážející do zdi 6,5:1, Ben vlhčící si pleť upoceným trupem chlupatého basketbalisty 7:1, syndrom dráždivého střeva a jeho audio následky po etnickém jídle 12:1. Průměrný bžunda faktor Hamburgova filmu tak činí 5,9:1, což dle mezinárodních tabulek znamená, že to s Polly máte risknout maximálně jednou.. ()

Lucas87 

všechny recenze uživatele

Proč by to Ben Stiler neriskl s Jennifer Aniston a tou její pěknou prdelkou ? Nevím průměrnou komedii si představuji jinak, nejlepší byla ta fretka. Tuhle hereckou dvojici mám prostě rád, a není to film ke kterému bych se v blízké budoucnosti neznal. Tak sem to hodil do RiskMasteru a vyšly mi 4 hvězdy :) ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Reuben (Ben Stiller) si díky svému povolání pojišťovacího agenta a svým nemocem a alergiím navykl mít celý svůj život perfektně nalajnovaný. Ale čáru přes rozpočet mu udělá jeho čerstvá novomanželka, která si na svatební cestě začne se svalnatým potápěčem. Když se Reubena snaží jeho kamarád Sandy (Philip Seymour Hoffman) dostat z depresí, potkají jejich bývalou spolužačku Polly (Jennifer Aniston). A od chvíle, kdy se dal Reuben s Polly dohromady, připomíná jeho život divokou jízdu na tobogánu. Dokáže se Reuben odpoutat od svého stylu života a přizpůsobit se divoké Polly? ... A jedem, další film s Jennifer Aniston (není ta holka poslední dobou všude?). Tentokrát randí s Benem Stillerem, takže o komediální složku je dokonale postaráno (i když převážnou část vtipu a zábavy má na svědomí perfektní Philip Seymour Hoffman, který leckdy ústřední dvojici totálně zastíní). Bohužel si ale autoři museli dopomoct spoustou (více či méně) fekálních vtipů, co film sráží někam do kategorií Prciček a jim podobných. Kdyby si toto dokázali odpustit, šlo by o lepší průměr, takhle je to maximálně na 2*... ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Mám rád Bena Stillera i Jennifer Anistonovou. Klidně bych se s nimi podělil o poslední krabičku cigaret a kdyby hodně smutně koukali, možná bych jim i daroval ledvinu. Ale ani kdyby po sobě stříleli nebo metali porcelánem, neuvěřím, že jsou pár. Sourozenci klidně. Nejlepší přátelé beze všeho. Ale životní partneři ani náhodou. No a jestliže tohle základní jiskření nefunguje, nemůže fungovat ani scénář, který na ničem jiném nestaví. 40 % ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neskutečně předvídatelná komedie, kde v podstatě od začátku víte, jak se budou jednotlivé vztahy vyvíjet. To by nebyl takový problém, protože schéma se skoro očekává, ale že to bude mít tak dva tři vtipné momenty, to je na komedii se Stillerem celkem malá. Na druhou stranu Jennifer Aniston je zde celkem zajímavá. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (16)

  • V rozhovoru z roku 2015 Jennifer Aniston prozradila, že si jeden den natáčení zlomila palec na noze, ale v natáčení pokračovala. (veronikajel)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj Untitled John Hamburg Project, Risk či Bobby my love. (MikaelSVK)
  • Jennifer Aniston uviedla, že hlavným dôvodom prečo vzala rolu Polly v tomto filme bolo jej priateľstvo s Benom Stillerom (Reuben Feffer) a možnosť si s ním zatancovať salsu. (vander19)

Reklama

Reklama