Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Will Ferrell (Mládí v trapu, Elf) hraje Rona Burgundyho, jednoho z nejlepších televizních hlasatelů zpráv v San Diegu v roce 1970. Ron je přesvědčený, že ženy mohou hlásit maximálně zprávy o módních přehlídkách a možná ještě o nejnovějších kulinářských receptech. Jenže Ronův nový kolega v hlasatelně už nebude muž, ale inteligentní mladá žena (Christina Applegate), která je i krásná, i chytrá, i ambiciózní! Když se tyto dvě výrazné televizní osobnosti setkají před kamerou, vypukne hotová válka! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (399)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Šovinismus potlačený diverzitou v ulítlé retro taškařici od Frat Packu, která až na pár vzácných okamžiků vysílala na zcela jiné frekvenci, nicméně přiznávám, že ten den mohl být klidně problém s mou špatně natočenou anténou. Jen tak pro zajímavost, mé osobní pořadí nejoblíbenějších zprávařů: 3.místo Ron Burgundy, ovšem za předpokladu, že má zdravý účes, 2.místo Kája Voříšek (ať si Rey Koranteng klidně zbledne závistí) a jeho pomněnkově modré oči zjihlé při zprávě, že Parkinson makaka Willibalda z berlínské ZOO je úspěšně léčen a dokáže se již banánem trefit do otevřené tlamičky a nejvýše na bedně je pochopitelně Kent Brockman. Bezkonkurenční vítěz ze springfieldského Kanálu 6, kterému při zprávách hltám a následně věřím každé slovo.. ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Těžko najít film, v němž jsou chlapi za větší hovada. A ještě těžší najít snímek, ve kterém by mě to hovadství a totálně neseriózní feministický podtón tak bavily. Zprávař je o Willu Ferrellovi, jenž tu předvádí asi svůj nejpřestřelenější a nejvtipnější výkon - a víc ani vědět nepotřebujete. Občas trochu trapné a dramaturgicky nesladěné, ale zatraceně zábavné a narvané nápady a cameo rolemi, které vás srazí do kolen (vede Ben Stiller ve svém Vybíjená módu). Být skutečné zprávy takhle odvázané, tak se na ně i dívám. ()

Reklama

CiTrus007 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechová Ferrellovka zasazená do prostředí legendární americké novinářské mašinérie. Jak už to tak ve Státech bývá, humor je určen spíše pro střední a nižší inteligenční třídy. Na druhou stranu zde ale dobře funguje obsazení hlavních rolí a příběh je podle mého názoru hezky vystavěn. Díky tomu jsem během projekce relativně dobře bavil. 7/10 ()

Don Jebal 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľne vtipná komédia, ktorá je miestami tak trápna až je vtipná. Will je geniálni komik a zvyšok spravodajskému týmu, mu skvelo sekundujú. Výborný námet, scenár a herci. Už sa teším na dvojku. PS: Vedeli ste že San Diego, objavili Nemci v roku 1904 a v nemčine to znamená veľrybia vagína?! Tržby filmu Tu ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jo jo, není to až takový zázrak, ale ty vtipy, které tu jsou, tak u těch jsem se opravdu zasmál. Spousta známých tváří se zde jenom mihne, ale i tak je jejich vystoupení excelentní. Jenom si budete říkat, sakryš, odkud já ho jen znám?:-) Je to ztřeštěná komedie, nad kterou netřeba přemýšlet. Zajímavosti: Jako zázrakem nepřišel nikdo při hromadné bitce televizních štábů k újmě na zdraví. Teda až na toho, co to schytal trojzubcem. / Ronovo příjmení muselo být trochu pozměněno. Především pro českého diváka nezní název Příběh Rona Burkundyho nejlíp. :-) 70% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (13)

  • Původně měl být producentem Paul Thomas Anderson. (spiderpig)
  • Když Ron (Will Ferrell) telefonuje do studia o incidentu s motorkářem, je před Brianem (Paul Rudd) vidět Rubikova kostka. Příběh se odehrává v roce 1970, kostka byla vynalezena až v roce 1974. (kriplozoik)
  • První nástřel scénáře pojednával o letadle plném zprávařů, které se srazí s jiným letadlem a následně nouzově přistane v horách. Zjístí se, že druhé letadlo bylo plné opic a výbavy pro bojová umění. To vedlo k souboji ke kanibalismu dohnaných zprávařů s po zuby ozbrojenými opicemi. (DaViD´82)

Související novinky

Čeká nás Zoolander 2?

Čeká nás Zoolander 2?

13.09.2014

Pamatuje si ještě někdo, čemu se říkalo Frat Pack? Než nastoupila „apatowovská" komediální banda Setha Rogena a Jonaha Hilla, nazývalo se tak uskupení sedmi herců na kariérním vrcholu, kteří se často… (více)

Han, Leia a Luke jsou zpátky

Han, Leia a Luke jsou zpátky

08.03.2013

A s původními představiteli. Spekulovalo se o tom už od ohlášení Star Wars: Epizody VII, jejíž premiéra je stanovena na léto 2015. Mark Hamill a Harrison Ford přiznali, že mluvili s Georgem Lucasem o… (více)

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

Zprávy opět hlásí Ron Burgundy

03.04.2012

Zprávař se u nás nikdy nedostal do kin. Ostatně, šlo o čistě americký hit – z 90 milionů dolarů, které utržil, bylo 85 z kin ve Státech. Kult, který se kolem něj postupně rozbujel, ale zasáhl… (více)

Policejní tým snů?

Policejní tým snů?

28.09.2009

Začíná z toho být trend, že se někteří tvůrci snaží narvat do svých filmů co největší počet hvězd. V mnoha případech padlých, ale na plakátech to stejně vypadá dobře. Po Tropické bouři, The… (více)

Reklama

Reklama