Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 1981 a hudební styl Neue Deutsche Welle (Nová německá vlna) je na vrcholu. Dokonce i Harry (Tom Schilling), který jinak pracuje ve spořitelně a je amatérským manažerem kapely Apollo Schwabing, bude žánrem zcela unešen. Kapela se skládá z jeho přátel Vince (Robert Stadlober), Melitty (Jessica Schwarz) a Freddieho (Marlon Kittel). Harry se neustále snaží kapelu dostat mezi mnichovskou undergroundovou společnost, ale je stále neúspěšný. Až ho napadne nápad, kterým by Apollo Schwabing určitě proslavil a tím je, aby si zahráli s průkopníky Neue Deutsche Welle, kapelou DAF. Avšak za tím stojí mnoho dalších problémů než jenom finanční tíseň, nepřející manažeři, zamilovaná dívka ze zverimexu a spousta jiných situací, které Harryho provází pocelý film. (Bobek27)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Bobek27 

všechny recenze uživatele

Průměrná komedie, ovšem ze zajímavého prostředí západoněmeckého electropunku 80. let. Příběh sice naivní, ale zato je ve filmu vynikající hudba. Nenadchne, ale ani neurazí. Film do nepohody. ()

Reklama

GlamourCat 

všechny recenze uživatele

Celkem souhlasím s uživatelem Bobek27. Prostředí bylo zajímavý, celkově jako téma docela originální. Ale nemají v Německu hezčí herce? ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Kapela DAF (Deutsch Amerikanishen Freundschaft) opravdu byla a stále je kultovní kapelou, která byla v 80. letech v Západním Německu velice oblíbená. Byla průkopníkem stylu Neue Deutsche Welle / Nová německá vlna. (Bobek27)

Reklama

Reklama