Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Manželství je instituce problematická, ale psychoanalytik Bill Goodman je přesvědčen, že našel recept: nejlépe je mít manželství dvě, a co se v jednom nedostává, vynahrazovat si v druhém. Deset let je spokojeně ženat v Americe, s chotí Rose, spisovatelkou, tč. trpící tvůrčím blokem, má dceru Molly, v Londýně má druhou choť, pianistku Charlie. Obě ženy upřímně miluje, a jako manžel se k nim chová přímo vzorně. Ani neustálé pendlování mezi kontinenty mu nijak nevadí, život má do posledního logistického detailu zorganizován, včetně výměny snubního prstenu na palubě letadla. Pak však v Londýně s Charlie potká svého otce, který mimochodem nikdy nebyl vzorem manželské věrnosti. Frank pokládá Charlie za Billovu milenku a rozhodne se syna trochu vytrestat: lstí přiměje malou Molly, aby tatínkovi do Londýna poslala rodinnou fotografii. Důsledky jsou osudné – obě manželky se o sobě nejen dozví, setkají se a vše si vyjasní, ale rozhodnou se, za vydatné pomoci Billova otce a tchyně, že se bigamistovi pomstí. Jeho život se mění v noční můru... (TV Nova)

(více)

Recenze (6)

otík 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie o muži, který měl v New Yorku a v Londýně dvě manželky a vše fungovalo na výbornou až do doby, kdy se manželky o sobě museli zákonitě dozvědět. A protože to byly ženy sice zrazené, ale milující, vymysleli plán jak se pomstít. Film s příjemnými herci je zcela pohodový, bez nějakých výraznějších chvil, hodící se tak akorát na sobotní propršené odpoledne. Hudba: Mark Sayer-Wade ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Závan jemne inteligentného a škodoradostného humoru dovial tento tv film u mňa na príjemne pozeraťeľný priemer. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli čekám od komedií příliš - čekám jen to, že se dobře pobavím a zasměju, dokonce se nemusím "řezat" celý film, stačí jen sem tam. Buď je tedy chyba ve mě nebo v těch "komediích". Zasmál jsem se jen 1x, to když dcera řekla, že bude raději lesbiška, než aby měla manželské starosti. Jinak hrozná nuda, ani příliš rychle to neutíkalo. I toto je příliš slabé na nedělní odpoledně... Howgh! ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama