Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cesta z Las Vegas do Los Angeles se mění pro Luca a Martinu v neuvěřitelnou jízdu, plnou děsivých zvratů, kdy jsou nechtěně vtaženi do světa striptýzových tanečnic, zlodějů a nájemných vrahů. Vše začíná v okamžiku, kdy na dálnici zastaví dvěma stopařům, Seanovi a Emiliovi, a pak se všichni na noc ubytují v motelu. Ráno je Luca v šoku, neboť zjistí, že Sean a Emilio Martinu unesli a zanechali mu výmluvný dopis s instrukcemi, jak má dál postupovat. V kufru svého auta nečekaně objeví barovou tanečnici Cherie, která utíká před najatým vrahem. A tak se z Luca stává pronásledovatel i pronásledovaný... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (9)

HOCKEYKA 

všechny recenze uživatele

Vinnie Jones nie je žiadny veľký herec,ale na takéto brutálne úlohy sa vďaka svojej tvári hodí priam dokonale.Prekrásna Bianca Guaccero je dokonalým protipólom netalentovanej,ordinarne pôsobiacej blondýnky,ktorej výkon považujem za jeden z najhorších,aké som kedy videla.Brad Renfro mal kedysi našliapnuté na celkom slušnú kariéru a nebyť drogovej závislosti,ktorá ho napokon aj zabila,mohol filmy podobného charakteru celkom ignorovať.Takže...žiadna veľká sláva.Dve hviezdičky sú,myslím,tak akurát. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Priemerný film s dosť slabým príbehom a  množstvom chýb. Napriek tomu, že Vinnie Jonies je ako záporák dokonalý, tak jeho výkon nestačí zachrániť film. 4/10 ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Název tenhle film vystihuje celkem přesně. Pořád tam někdo otravně bzučí, pronáší nesmysly a chová se jak idiot že by ho člověk nejradši švihnul pácačkou. Klasické céčko s céčkovou výpravou. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Dle mého názoru je tento film poněkud lehce podhodnocen. Myslím, že alespoň okolo 50% by si zasloužil. Děj točící se okolo zabijáků, cestou za penězi a přes peníze, holek a úplatků mi vzdáleně připomínal náměty Quentina Tarantina. Na film jsem se dívala, i přes záporné hodnocení, především kvůli Bradu Renfrovi, kterého mám velmi ráda. Opět mě nezklamal. Mé velké pozornosti se však dostalo i Vinniemu Jonesovi, který zde, tak jako v masakrózním Půlnočním vlaku, ztvárnil zápornou postavu. Po tomto filmu jsem si uvědomila, že potkat ho někde, s tou jeho kamennou tváří a nenávistým výrazem, tak se zavčasu otočím a prchám. Ten chlapík je pro role vraždících, hnusných, zvrhlých a všemožných za*raných hovad jako dělaný. O okrasný prvek se postarala nádherná, černovlasá Italka Bianca Guaccero. Připomínala mi Evu Mendes. Pro mě byl Hollywoodský hmyz průměrným, avšak poměrně zdařilým filmem, který, kdyby něčeho trochu ubral a jinde zase přibral, se mohl stát velmi kvalitním a vysoce hodnoceným kouskem. "Nesmíš tuhle zemi soudit podle blbců, jako jsme my.", "Jestli se z toho vyhrabu, přísahám, že odteď to bude jiný..." Měla jsem trošku slzy v očích, když Brad tuhle větu pronášel. Již v tomto období měl nejspíše problémy s návykovými látkami a o čtyři léta později se mu to bohužel stalo osudným. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama