Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když skladatelka dostane za úkol dokončit koncert svého zesnulého učitele, brzy zjistí, že přehrávání hudby přivolává smrtící následky, což ji vede k odhalení znepokojivého původu melodie a probuzeného zla. (JasonCZ)

Recenze (13)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Piper man za mňa celé zle. Príbeh vyzeral byť fajn ale prevedenie otrasné. Furt tam hrá niekto na flaute, husliach, neviem či som si pustil koncert vážnej hudby alebo horor. Prvú hodinu je to nehorázna nuda, z Pipera uvidíme len svetielkujúce oči a väčšinu času som bol na mobile od nudy. Potom príde krásna scéna ako vylezie z flautistu, tam chválim gore a konečne sa nám ukáže poriadne v celej kráse. No a nevyzerá vôbec zle, preto je obrovská škoda, že nebol veľmi využitý. Nebavilo to, či už postavy, prevedenie a celkovo to bolo skôr amatérske. Finále tiež šlo mimo mňa. Za 1*. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Horor založený na novele Krysař. Zpracování nebylo nejhorší, ale finále působilo až moc směšně. Pár povedenějších Hororových scén se tu najde + ústřední melodie, kterou jsem si během pauzy, cestou na hajzl zapískal, ale jako celek, to bylo celkem dost slabý a nudný. Slabší dvě hvězdy. (41. hodnocení) ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

O triedu lepšie ako podobný The Sonata. Pátranie po tajomnej skladbe nebohej hudobníčky spôsobí hlavnej hrdinke hotové peklo. Skladba je totiž prekliata - a musím uznať, že tá hudba mi ešte dlho bude rezonovať v ušiach. Ináč pekne nakrútený démonický horor o slávnom Krysárovi, s dobrou atmosférou, kvalitnými maskami, dokonca nečakane dôjde aj na štipku gore. Výhrady by som mal najmä k záveru. Keď už totiž tvorcovia chceli ukázať svet "na druhej strane", mohli do toho pridať trochu viac snahy. Rovnako by to chcelo trochu dramatickejšie rozuzlenie, lebo na klišé happyendy v dnešnej dobe už nikto nie je zvedavý. Na úvod roka ale fajn, a po tej režisérovej poslednej prihriatej zlátanine výrazné zlepšenie. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Celý snímok má asi takú hororovú kvalitu, ako ten poster. Ten tiež pôsobí dojmom, akoby ho robil cez apku v Indii za 60 centov nejaký "mahagón". Pokiaľ chcete skutočne prežiť strach počas hľadania strašidelnej skladby, zahrajte si: "Song of Horror", to vás bude nie len viac baviť, ale sa budete miestami aj solídne báť. Toto je ďalšia sračka. ktorá po hororovej stránke prakticky nedokáže nijak zaujať. Až teda na jednu solídnu scénu, no to je tak maximálne všetko, lebo človeku z tej flauty už akurát tak pomaly ale isto začínalo jebať. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Mel má finanční problémy, protože její dcera ztrácí sluch, a tak by ji chtěla pomoci. Když se nabídne dirigentovi, že najde koncert pro děti své profesorky, co tragicky zahynula, když jej chtěla zničit, dostane příslib lepšího místa v orchestru. Jenže třetí věta není dopsána, ale Mel si věří, že ji dokončí i v časové tísni. No a pak se to přesouvá do řekněme satanského hororu, ovšem s nedostatečným využitím námětu, co si říkal o temnotu a strašení. Snaha je, ale většina scén je taková nemastná. Až závěr, který by mohl být samozřejmě gorefestem, ale nebyl, o něco mé hodnocení zvedá, hlavně tedy že došlo na střeva ven. Rozlehlý dům si říkal o přesah do gotiky, svět na druhé straně mohl být bizarnější, a když jsem čekal explodující hlavu, došlo jen na šťouch do ucha. Nedávná The Sonata mi přišla výrazně lepší. 2,5* ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama