Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alfred a Carmen jsou obyčejný španělský pár. On prodává encyklopedie, ona pracuje v kosmetickém salónu. Každopádně v rukou obrací každé peso. Alfred dostane od svého vedoucího nabídku jak si přivydělat. Přivýdělek spočívá v tom, že natočí několik erotických filmů se svou manželkou. Po počátečních obtížích mají se svými filmy nečekaný úspěch ... (Biggles)

(více)

Recenze (9)

bllm 

všechny recenze uživatele

Docela ujetej námět, ale bohužel ne úplně využijtej potenciál. První dvě třetiny o natáčení domácího porna jsou dobrá komedie, poslední třetina, kdy se natáčí film Torremolinos 73 už dost ztrácí švih. Ale přijde mi, že Alfredo postupně filmuje s takovou vervou a vlastní invencí, že se mi těžko věří, že si myslí, že to natáčí pro potřeby kodaňského sexuologického institutu a jeho Encyklopedii rozmnožování. Jinak Mads Mikkelsen má opravdu štěstí na role s fatk bizarními účesy - s blond přelivem vypadá hodně divně. Mezi třem a čtyřma hvězdičkama. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Nenápadné milé překvapení. Patříte-li k těm, kterým se seriál Vyprávěj líbil jen svým (původně) retro střihem, tak tenhle filmový debut Pablo Bergera, mimochodem režiséra filmu Sněhurka: Jiný příběh, který se letos dal vidět na Cinema Mundi, debut z roku 2003 se skvělou sedmdesátkovou stylizací, se vám líbit bude. Mírně lehtivé téma, trocha ne úplně konvenční filmové erotiky, poněkud hořký námět. A hlavně, milé divačky, Mads Mikkelsen, hvězda na Oscara nominované Královské aféry, obarvený na blond, v roli náhradníka-pornoherce. ()

Reklama

Zmiu 

všechny recenze uživatele

Děj se odehrává v roce 1973, takže ještě žádná Eura. Povedená komedie, i umělecké provedení. Celou dobu jsem přemýšlela, jaké filmy točí ten Alfredův kolega. :-) Docela dobrá pointa. A Mads Mikkelsen se mi začíná líbit čím dál víc. Moc mu to tam slušelo, zejména na pláži. Také se mi líbilo, že ve filmu byla zakomponovaná touha po dětech ,nebylo to tedy čistě jen o natáčení erotických filmů. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama