Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď zavraždia Dana O'Gradyho, najlepšieho priateľa Kapitána Streeta, Street sa obráti o pomoc na čínskeho detektíva Jamesa Lee Wonga. Wong odhalí pašerácky gang na pobreží San Francisca a demaskuje vraha, no až potom, keď sa stanú ďalšie vraždy. (matriosa)

Recenze (3)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Mé první setkání s detektivem Wongem - a zaručeně poslední. Vyzkoušel jsem jeden díl hlavně kvůli kolonce "Horor" v žánrovém výčtu, ten tu sice samozřejmě ani náhodou není, ale i jinak je to slabý film se zvýšenou porcí křiku: policajti při výslechu neustále křičí na vyslýchané, podezřelí křičí na sebe navzájem, takže jediný, kdo na nikoho neřve, je detektiv Wong, a tedy standardně dobrý, nijak však nezářící Boris Karloff. Tohle bylo i na starou kriminálku velmi slabé. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Pátý a rozhodně nejslabší díl celé série. Platí o něm to samé, co o předchozích dílech, akorát že děj je o něco nudnější, Wong nemá tak moc prostoru a bohužel ubylo i vzájemných potyček Loganové a Streeta a tím pádem i humoru. ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Štvrté pokračovanie príbehov detektíva Mr. Wonga sa točí okolo vraždy policajta. Kapitánovi Streetovi veľmi záleží na prípade, preto pozve k vyšetrovaniu Mr.Wonga... Bohužiaľ, zatiaľ najslabší film zo série, kde nepomáhajú ani atraktívne dialógy medzi policajtom a novinárkou, ktoré boli ozdobou predchádzajúceho filmu. Deviate hodnotenie, tretia recenzia. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama