Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mike a opičák Minkey jsou bývalí agenti. Jejich cesty se rozešli před deseti lety, kdy přestali oba pracovat v Agentuře. Nyní se však musí dát znovu do akce. Šílený profesor totiž unesl Mikovu dceru Amélii. Oba teď musí spojit síly a zachránit Mikeovu dceru a s ní celý svět! (oficiální text distributora)

Recenze (19)

SeBig 

všechny recenze uživatele

Mno dětem by se to možná líbilo ale mě to přišlo jako stupidita...ale jedná se o rodinou komedii PRO DĚTI a to se musí respektovat. ()

Reklama

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho se chodí s šimpanzem pro vodu, až se i poslední zbytky vkusu utrhnou. Robert Vince se nikdy nepouští do neznámých oblastí a v různých obměnách pracuje se stejným motivem až do úplného vyčerpání. Svého a především diváků. Je to ustrašená sázka na jistotu, nebo nedostatek tvůrčí invence? Ať je to jakkoli, zařadil se jeho film "MXŠ: Mimořádně extrémní špión" mezi ty rodinné filmové výtvory, nad kterými nemusíme vůbec přemýšlet, děti se zabaví a po konci lze bez bolení hlavy na vše v uklidnění zapomenout. Minkey nedopatřením řádí v nadsázce pitomostí a s bezelstnou samozřejmostí se stává tahounem nezávazných špionážních hrátek. Vedle nezvyklé cirkusové atrakce je hlavní postavou školní dítko Amelia Muggins (Emma Roberts), nepřirozeně inteligentní děvčátko s vědeckými ambicemi, které mohou svět spasit, či zahubit. Hlavní dospěláckou postavou je Mike Muggins (Chris Potter), Ameliin otec a bývalý tajný agent, který je shodou okolností vtažen zpět do nebezpečné dobrodružné hry. Důležitou postavou je uznávaný vědec dr. Farley (Richard Kind), ctižádostivý a všehoschopný při dokončování vlastní vize budoucnosti a potvrzení vlastního výsostného postavení. To pojetí rve vlasy a u dětí snad nalezne větší pochopení. Výraznou postavou je Hugo (Michael Bailey Smith), Farleyův pohůnek s býčí šíjí, tupou zatvrzelostí a zapálenou oddaností. Hlavní ženskou postavou je dr. Amour (šarmantní Musetta Vander). Tato Farleyova spolupracovnice a Ameliin vzor je především křehkou okrasou filmu. Z dalších rolí: Mikova věrná sekretářka Edith (Debra Jo Rupp), vůdce chrámových japonských nindžů Kiro (Pat Morita), či extravagantní podpůrné cirkusové uskupení ve složení Lightning - Blesk (Troy Yorke), bowlingová koule Betty (Kathryn Kirkpatrick), akrobat Fly (Guillaume Lemay-Thivierge) a silák Melmar (Taras Kostyuk). Pro dospělé jedince se film jeví přihlouple, malé děti budou nadšeni. Víc od toho může čekat snad jen nesvéprávný jedinec. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Hra, kterou si šimpanz krátí čekání, je jeden z dílů populární série "Racthet & Clank" na Playstation (Honzeechec)

Reklama

Reklama